iPhonetic 2.2.1 излезе
Re: iPhonetic 2.2 излезе
Привет на всички,
Аз съм съвсем нов в работата с iPhone. Ще помоля по-подробно да обясните как да си инсталирам бг пакета.
Версията ми е 2.2, но незнам от къде да разбера дали тел. е 2G или 3G, но като гледам май няма значение за бг пакета.
Благодаря предварително
Аз съм съвсем нов в работата с iPhone. Ще помоля по-подробно да обясните как да си инсталирам бг пакета.
Версията ми е 2.2, но незнам от къде да разбера дали тел. е 2G или 3G, но като гледам май няма значение за бг пакета.
Благодаря предварително
Оръжието на слабия е оплакването!
- Marian lozev
- Обратна връзка:
....аз пъм се чудя къде е самата инсталация за 2.2 ..... а уж чаках до 31.12.08г
....... За всички останали пакета ще стане достъпен на 31.12.2008.......
А може и да не съм видял къде е , помогнете.
Пожелавам весело посрещане на 2009г . на всички айфонци....
....... За всички останали пакета ще стане достъпен на 31.12.2008.......
А може и да не съм видял къде е , помогнете.
Пожелавам весело посрещане на 2009г . на всички айфонци....
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
за бг пакета няма значение щом си с 2.2.3gто е пластмасов отзад а 2g-сребрист те.метален.
весело посрещане на 2009г.

весело посрещане на 2009г.

Следния сорс трябва да се добави в Cydia - http://www.quantx.org/iphone/" onclick="window.open(this.href);return false;
Когато авторът качи версия 2.2, ще се покаже при търсене на пакет iPhonetic.
Когато авторът качи версия 2.2, ще се покаже при търсене на пакет iPhonetic.

MacBook 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, 4 GB SDRAM, 160 GB HD
iPhone 2G, 8 GB, FW 3.1.2 ultrasn0w
iPod Video Black 30 GB
iPod Shuffle 1 GB
iPhone 2G, 8 GB, FW 3.1.2 ultrasn0w
iPod Video Black 30 GB
iPod Shuffle 1 GB
Айде давайте по бързо iPhonetic 2.2,да не ви дам аз нещо друго 

Надявам се, че това е казано в кръга на шегата! Подобни подмятания са недопустими. При положение, че някой си е скъсал задника от бачкане, а ние ползваме на готово, нямаш право да бъдеш недоволен. Когато - тогава. Айде весело посрещане на новата година. И по-спокойно.rancher написа:Айде давайте по бързо iPhonetic 2.2,да не ви дам аз нещо друго
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
Ти не беше ли от дарилите пари на Влад? Значи трябва да си получил от него мейл със сорса още преди две седмици. Освен ако не ти е върнал парите, защото имаше един доста груб твой пост по този въпрос. Ако чуя още една подобна простотия като горната, аз ще ти дам нещо друго.rancher написа:Айде давайте по бързо iPhonetic 2.2,да не ви дам аз нещо друго
- Marian lozev
- Обратна връзка:
...аз също съм от тези които чакат на готово ..............
но не бързам , аиде наздраве 

Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Тони, освен тоя малоумник, ташака е, че тази тема от 3 стр. до тук е разглеждана от над 2300 пъти, и ако приемем, че повече от 2/3 са били рефреши, едно 500-600 човека си смучат напълно безплатно, и дори не се замислят какъв труд е вложен (поне не обиждат, докато чакат безплатния обяд). Така че тоя юнак му бодни едно бананче в устата за няколко дена, да не зяе много.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Така е, но ще го поизчакам още малко, щото съм демократ 

защо прецакваш VLAD той ако искаше щеше д го каже .... много аучно от твоя страна...
Замина вече в Бананландия. Не стига, че е търтей, а се опитва и сечено да прави. Как ли живее с факта, че е просто една пиявица за обществото. Аман от тъпаци.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Това май е онзи гъз Vipe7.
Как е успял да се докопа 

Явно някой "добър" човек от дарителите, е решил да сподели "великата тайна" с въпросния господин. Много мило, браво на героя 
Иначе на тоя нищо не му пречи да влиза през проксита, ако реши, но то там си опира вече до степен на простотия и слабоумие. С тъпаците човек не може да излезе наглава.
За щастие ничий живот не зависи от едно репо и едва ли Влад много ще се трогне от този "жест", но все пак е грозно да се види, че за някои хора думи като коректност, уважение и прочие не означават нищо. Жалко е.

Иначе на тоя нищо не му пречи да влиза през проксита, ако реши, но то там си опира вече до степен на простотия и слабоумие. С тъпаците човек не може да излезе наглава.
За щастие ничий живот не зависи от едно репо и едва ли Влад много ще се трогне от този "жест", но все пак е грозно да се види, че за някои хора думи като коректност, уважение и прочие не означават нищо. Жалко е.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
А словосъчетанието "благодаря ти/ви" е заменено завинаги зад малкия мозък с путкодетектор и чалгометър.
БУЛГАРИСТАН ФОРЕВЪР
БУЛГАРИСТАН ФОРЕВЪР

Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Аз съм също от тези дето чакаха наготово, но пич това което ти направи мина всякакви граници. 
П.С. Аз не дарих пари само защото нямам никакви карти,а не заради 10 или 20 лв. А да се разкарвам до някоя Банка ...
Както и да е. Единственото което мога да направя е да изчакам сорса от Влад, въпреки че вече го видях. Поне някакво уважение за труда да има.

П.С. Аз не дарих пари само защото нямам никакви карти,а не заради 10 или 20 лв. А да се разкарвам до някоя Банка ...
Както и да е. Единственото което мога да направя е да изчакам сорса от Влад, въпреки че вече го видях. Поне някакво уважение за труда да има.
http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Първият пост е променен
Честито на търпеливите 
Отново искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха. И весело довечера
Колкото до rancher - до колкото схващам той май е дарил на някой, но този някой не съм бил аз и затова не е имал и e-mail как да си сложи пакета...

Отново искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха. И весело довечера

Колкото до rancher - до колкото схващам той май е дарил на някой, но този някой не съм бил аз и затова не е имал и e-mail как да си сложи пакета...
rancher написа:Confirmation number: 3Z3674WD3372159
Donation amount: €13.00 EUR
Total: €13.00 EUR
Purpose: iPhonetic
Contributor: Petar Zhekov
Добре че е Влад,ако го не беше той не знам как щяхме да се оправяме с тия Айфони
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно

- noo_good
- Обратна връзка:
Благодаря Vlad .Току що инсталирах пакета.Съжалявам че не дарих,имам същия проблем като PetkOFF
и аз искам да пожелая весело изкарване на всички довечера!!! ще си пишем догодина
!!!!!

и аз искам да пожелая весело изкарване на всички довечера!!! ще си пишем догодина

by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

Vlad е като един дядо Мраз. Той направи своя подарък към всички, лошото е, че не всички направихме подарък на него.
приятелчета, само аз ли не съм в час. пакета пуснат ли е вече от Влад и къде.
И ГООООООООЛЯМО наздраве на всички
TONYNORGE
- noo_good
- Обратна връзка:
mupo написа:Vlad е като един дядо Мраз. Той направи своя подарък към всички, лошото е, че не всички направихме подарък на него.
Напълно съм съгласен Mupo ! Не исках да става така,но стана извиних се.Не си мисли,че всички са хаизи

by NoGood
Peace
Peace

- noo_good
- Обратна връзка:
tonynorge написа:приятелчета, само аз ли не съм в час. пакета пуснат ли е вече от Влад и къде.
В началото на темата !

by NoGood
Peace
Peace

Мерси много 
Весело прекарване тази вечер

Весело прекарване тази вечер

много се ивинявам но този адрес http://www.vsavov.com/iphone/" onclick="window.open(this.href);return false; не работи как да си изтегля Phonetic с версия 2.2. имате едно черпане от мен за новата година