predatora написа:щото нямаш рег в аппсторе.. аман от тарикати еййй
Ръководство за безплатна регистрация в iTunes! Автор:
Sisq0
Недейте така бе хора, няма смисъл, поразгледайте малко. Човека на драго сърце е помогнал на първите 100, които са задали един и същи въпрос. Следващите 100 е почнал да ги съветва как сами да си намират какво търсят. После е почнал на следващите 100 еднакви въпроса да отговаря с линк. Имам и още преположения, тъй като не мога да говоря с точни цифри (горните числа са примерни). Бих казал, че само той си знае какво точно е правил, но ще излъжа, тъй като много потребители също забелязват неговата дейност (както и на всички модератори и администратора - със словата на другия админ не съм запознат) и много хора са му/им благодарни (естествено има и много разочаровани - за да не са, просто трябва да погледнат
тук )
Та като се загледаш в горните цифри (и като видиш още колко по толкова са те), нормално е да се замислиш, че на човек най-малко би му писнало (ако искаме повторение, купуваме си папагалче и си го тренираме).
А аз като се загледам в твоите цифри/мнения (ти сам прецени колко от тях са помогнали на някого), не ми изглежда много нормално да се ядосваш толкова бързо (а и не е здравословно - от нерви косата се белее). Спокойно - разгледай форумчето, има много теми, сигурен съм, че някои от тях ще намериш за интересни (дори забавни).
Лек ден ти пожелавам и се наслаждавай на телефончето - то е тук за да ни радва!