ем баща ми има HTC Diamond с Windows Mobile 6.1 ммм не ме кефи това нещо iPhone повече ме радва ...nasitoo написа:Мен ми е интересно да видя как ще полудее тоя WM с Multi-touch-aХахах като ги знам HTC-тата уж по - стабилни процесори имали.. Ужас представяте ли си..?! Iphone с ТоuchFlow 3d технология, 4-тири пръста отгоре и процесора ще клекне...
Как разбра че е факт ?nasitoo написа:И има, защо.. Колкото и да прокламират, че HTC-та понеже имали WM имали неограничени възможности - не е вярно. Според мен дори Symbian-a е по - дорбре ама това е друга тема. =) Iphone-a си е невероятен, а дали за да затапим тия с WM или само за да вдигнем кръвното на г-н Джобс - факт е вече, че ще имаме и WM =)
Епа... Естествено, че видеото не е монтирано.. И това, че е с добро качество не дава никаква гаранцияnasitoo написа:Ами 1-во видеото е с добро качество и не прилича на монтирано.
Нали се сещаш, че китайските iPhone-и нямат НИЩО общо с истинските освен външния вид (и пак не го докарват), което ще рече, че платките са... Далеч от реалнитеnasitoo написа:2-ро - щом китаец произвеждащ копия/имитации на айфон успява да им сложи WM, не виждам, защо норвежец да успее да го портне на истински айфон =)
Може би трябва да докажеш това, за да се уверим и ниеnasitoo написа:3-то - доста хора вече потвърдиха, че и други източници са го коментирали
Е, официално е - през Q3 на 2008, единствения смартфон на Apple – iphone 3G надмина по продажби всички устройства базирани на Windows Mobile не само в щатите, но и в световен мащаб. Това са изненадващи новини и се обзалагаме, че Стив Джобс вече празнува.
PunkoHead написа:Също си мисля, че е невъзможно, защото мултитъч-а не е познат на WM
Да.. и за това са лидери за 2008 с 3 пъти повече продажби от Samsung, които са на второ място.antonh написа:Да не говоря, че нокиите продължават да си носят славата на тухли, които можеш да използваш за самозащита
antonh написа:Не харесвате windows mobile , но забравяте че се насрахте да ревете, за заключените си телефони или за някакви бъгове.
Аз лично съм фен на двата типа операционни системи, всяка си има недостатъци и предимства.
Но няма начин да бъдат сравнявани, защото съществената част ги различава много един от друг.
PS: Кой се изказа неподготвен,че simbian била по-добра от WM?![]()
Истината е че от симбиан никога е нямало по-бъгава, бавна, непопулярна и със слаба поддръжка ОС.
Да не говоря, че нокиите продължават да си носят славата на тухли, които можеш да използваш за самозащита
Януари свърши няма алфа, няма бета.iphoneG1 написа:Норвежецът Ерик Кристенсен е разработил приложениедействащо на принципа на "BootCamp",което позволява да имате на вашия iPhone както OS X ,така и Windows Mobile.
Той самия казваче ще пусне приложението през януари и то ще бъде с отворен код.
Tук можете да видите интервюто и малко от бета версията на програмата.