Windows Mobile на iPhone

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
nasitoo

Re: Windows Mobile на iPhone

Мнение от nasitoo »

Мен ми е интересно да видя как ще полудее тоя WM с Multi-touch-a =)) Хахах като ги знам HTC-тата уж по - стабилни процесори имали.. Ужас представяте ли си..?! Iphone с ТоuchFlow 3d технология, 4-тири пръста отгоре и процесора ще клекне... o:|
“The greatest happiness of life is the conviction that we are loved -- loved for ourselves, or rather, loved in spite of ourselves.” - Victor Hugo
Моят другар =)
Iphone 3G 16GB / 3.1.2 - Jailbroken + Belkin Silicone case
Аватар
climber4o

Мнение от climber4o »

nasitoo написа:Мен ми е интересно да видя как ще полудее тоя WM с Multi-touch-a =)) Хахах като ги знам HTC-тата уж по - стабилни процесори имали.. Ужас представяте ли си..?! Iphone с ТоuchFlow 3d технология, 4-тири пръста отгоре и процесора ще клекне... o:|
ем баща ми има HTC Diamond с Windows Mobile 6.1 ммм не ме кефи това нещо iPhone повече ме радва ...
Аватар
nasitoo

Мнение от nasitoo »

И има, защо.. Колкото и да прокламират, че HTC-та понеже имали WM имали неограничени възможности - не е вярно. Според мен дори Symbian-a е по - дорбре ама това е друга тема. =) Iphone-a си е невероятен, а дали за да затапим тия с WM или само за да вдигнем кръвното на г-н Джобс - факт е вече, че ще имаме и WM =)
“The greatest happiness of life is the conviction that we are loved -- loved for ourselves, or rather, loved in spite of ourselves.” - Victor Hugo
Моят другар =)
Аватар
petkoxray

Мнение от petkoxray »

nasitoo написа:И има, защо.. Колкото и да прокламират, че HTC-та понеже имали WM имали неограничени възможности - не е вярно. Според мен дори Symbian-a е по - дорбре ама това е друга тема. =) Iphone-a си е невероятен, а дали за да затапим тия с WM или само за да вдигнем кръвното на г-н Джобс - факт е вече, че ще имаме и WM =)
Как разбра че е факт ?
Аватар
nasitoo

Мнение от nasitoo »

Ами 1-во видеото е с добро качество и не прилича на монтирано.
2-ро - щом китаец произвеждащ копия/имитации на айфон успява да им сложи WM, не виждам, защо норвежец да успее да го портне на истински айфон =)
3-то - доста хора вече потвърдиха, че и други източници са го коментирали
И все пак си прав.. Има реална възможност да се окаже голяма фалшива раздухвация :-/
Моят другар =)
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

nasitoo написа:Ами 1-во видеото е с добро качество и не прилича на монтирано.
Епа... Естествено, че видеото не е монтирано.. И това, че е с добро качество не дава никаква гаранция :)
nasitoo написа:2-ро - щом китаец произвеждащ копия/имитации на айфон успява да им сложи WM, не виждам, защо норвежец да успее да го портне на истински айфон =)
Нали се сещаш, че китайските iPhone-и нямат НИЩО общо с истинските освен външния вид (и пак не го докарват), което ще рече, че платките са... Далеч от реалните :D
nasitoo написа:3-то - доста хора вече потвърдиха, че и други източници са го коментирали
Може би трябва да докажеш това, за да се уверим и ние :)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Аватар
nasitoo

Мнение от nasitoo »

Хъм.. Няма смисъл да спорим, аз сам казах, че съм съгласен и може и да е фалшиво.. Ако норвежкия гений скрит в това хлапе успее да го изкара януари месец, то ура ще имаме боза за iphone :)
Моят другар =)
Аватар
pixel

Мнение от pixel »

Няма абсолютно никакъв шанс WM да бъде подкаран на айфон .

1-во Видеото е напълно фалшиво и е част от рекламната кампания на Sonic Emotion
2-ро Тъй като kernel-а на WM e със затворен код , няма как да се модифицира за да работи хардуера на айфона
;)
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

Също си мисля, че е невъзможно, защото мултитъч-а не е познат на WM :)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
savage309

Мнение от savage309 »

Не желая нищо писано от М$ близо до мене.
Im sick of it. :-&
Е, официално е - през Q3 на 2008, единствения смартфон на Apple – iphone 3G надмина по продажби всички устройства базирани на Windows Mobile не само в щатите, но и в световен мащаб. Това са изненадващи новини и се обзалагаме, че Стив Джобс вече празнува.
gocmen
Обратна връзка:

Мнение от gocmen »

PunkoHead написа:Също си мисля, че е невъзможно, защото мултитъч-а не е познат на WM :)

Вече и на windows-a му е познат мултитъч-а,тъй че няма нищо невъзможно!!!
Аватар
antonh

Мнение от antonh »

Не харесвате windows mobile , но забравяте че се насрахте да ревете, за заключените си телефони или за някакви бъгове.

Аз лично съм фен на двата типа операционни системи, всяка си има недостатъци и предимства.

Но няма начин да бъдат сравнявани, защото съществената част ги различава много един от друг.

PS: Кой се изказа неподготвен,че simbian била по-добра от WM? :))
Истината е че от симбиан никога е нямало по-бъгава, бавна, непопулярна и със слаба поддръжка ОС.
Да не говоря, че нокиите продължават да си носят славата на тухли, които можеш да използваш за самозащита Q:)
Apple iPhone 4 OS 6
Аватар
kal1ch

Мнение от kal1ch »

antonh написа:Да не говоря, че нокиите продължават да си носят славата на тухли, които можеш да използваш за самозащита Q:)
Да.. и за това са лидери за 2008 с 3 пъти повече продажби от Samsung, които са на второ място. =))
mariankata

Мнение от mariankata »

antonh написа:Не харесвате windows mobile , но забравяте че се насрахте да ревете, за заключените си телефони или за някакви бъгове.

Аз лично съм фен на двата типа операционни системи, всяка си има недостатъци и предимства.

Но няма начин да бъдат сравнявани, защото съществената част ги различава много един от друг.

PS: Кой се изказа неподготвен,че simbian била по-добра от WM? :))
Истината е че от симбиан никога е нямало по-бъгава, бавна, непопулярна и със слаба поддръжка ОС.
Да не говоря, че нокиите продължават да си носят славата на тухли, които можеш да използваш за самозащита Q:)

Абе хора стига сте се занимавали с глупости.
Само се чудите на кой му била по-дълга пишката?
И преди някой да е отговорил, че е неговата - Пусни я, стига си я дърпал и ще видиш, че не е!!!

Операционни системи има, различни са, хубаво е да има разновидности, за да си харесаме някоя, която да ни е удобна (wm била гадна - ми има си хора дето си я харесват, simbian му била бъгава - прегледай си главата. Кой каквото с к'вото не може да се оправи, с него се оплаква).
Ае яжте и пийте, стига глупости!!! (:|f (:|f
Аватар
xotspot.com
Обратна връзка:

Мнение от xotspot.com »

iphoneG1 написа:Норвежецът Ерик Кристенсен е разработил приложениедействащо на принципа на "BootCamp",което позволява да имате на вашия iPhone както OS X ,така и Windows Mobile.
Той самия казваче ще пусне приложението през януари и то ще бъде с отворен код.
Tук можете да видите интервюто и малко от бета версията на програмата.
Януари свърши няма алфа, няма бета.
k_blondy

Мнение от k_blondy »

това според мене е пълна простотия, на дали ще направят WM за iPhone
Публикувай отговор