sadefa написа:Здравейте. Имам Iphone от много време ама почти не съм използвал каквито и да е от функциите му. Взех го, защото ми хареса как изглежда. Но сега искам да сложа няколко игрички поне на него.
Бисери от форума :)
- strangesamedogma
Re: Бисери от форума :)
iphone 3G 8GB
ipod classic 160 GB
Pedophile beards give you that creepy sex face that women simply cant resist.
And remember you dont have to be a convicted murderer/public masturbating rapist pedophile to wanna look like one.
ipod classic 160 GB
And remember you dont have to be a convicted murderer/public masturbating rapist pedophile to wanna look like one.
"Извинявайте г-н Джони, и аз би искала да си добавя ISteamy , мисля, че за всеки ще има нещо интересно там , трябва ли да имам преди това нещо инсталирано? Видях, че Адамов е писал за скрийн протекшън... Благодаря предварително!"
неможе да е истина това е майтап нали 

Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user
PC user

anthony написа:Подслушват те. И това не е проблем на телефона.
spunkata написа:Що реши че ме подслушват?
May The Force be with You!
Handel написа:"Въпрос на вкус" казало кучето и си облизало за***ка.

- dreamlover
- Обратна връзка:
ivan_3668 написа: здр.вав варна в магазина funbox на центара продават по 220лв,
но само здниат
Anthony написа: А точно до този магазин май има и книжарница. Купи си един буквар от нея. И ако има учебник по български език за 2-3 клас също вземи един.
iPhone 2G 8GB 2.2
Това найстина ме развеселиChavi написа:Може ли да помоля следващият подобен въпрос за блутут свързаност да не се заключва и премества в траш веднага, ами да ми дадете няколко часа да го детектна. Смятам да отговоря нещо от вида на:Помощ!!!Проблем с Блутута.Не се свързва с нищо активно около мен,или не го правя както трябва.Моля драги модератори, направете ми тази услуга...Акселерометъра (който следи за ориентацията на телефона) командва работата на блутута. Необходимо е да застанеш гледайки в посока Изток и да държиш телефона напълно хоризонтално. Има няколко приложения които предлагат нивелир и могат да ти помогнат за тази цел. След като заемеш тази позиция, влизаш в блутут настройките и докато си там, бавно клякаш до позиция "голяма нужда в гората". В този момент ще можеш да се свържеш с всеки блутут наоколо.

Apple iPhone 4 iOS 5 b1
- strangesamedogma
Това е от сайта , не от форума , но нямаше как !
chetetz
December 17th, 2008 at 6:05.44
Като ти чета блога ми се струва че този телефон е най-скучния за последните години
chetetz
December 17th, 2008 at 6:05.44
Като ти чета блога ми се струва че този телефон е най-скучния за последните години
iphone 3G 8GB
ipod classic 160 GB
ipod classic 160 GB
Това не е от форума,но не се сдържах да го публикувам тук.
Цитата е от друг форум в който потребител се мъчи да ме убеди,колко е добра новата Symbian OC
Държа да одбележа че човека е с ранг Admin и отговаря за специализиран сайт за Smartphones
Цитата е от друг форум в който потребител се мъчи да ме убеди,колко е добра новата Symbian OC
Apple iPhone имат готина OS, но пък са в невероятен застой с нея. Не мърда ама грам, от тях за всичкото време, за което ги има, не съм видял грам промяна на интерфейса, говоря самата фирма да пусне нов firmware с интересни теми или нещо, ама не. Просто такова нещо няма вече доста време, има приложения от типа на куче да ти лиже екрана, жена да се кълчи и т.н. Има адски много интересни неща, супер добра ОС имат телефоните, но и хардуерно и софтуерно е в застой, просто е близко до потребителя и затова вървят напред.[/b]
Държа да одбележа че човека е с ранг Admin и отговаря за специализиран сайт за Smartphones
Apple iPhone 4 iOS 5 b1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
naidenoff: Сигурен съм, че се шегуваш!!! Това е невъзможно.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Ако държиш мога да ти изпратя адреса на сайта на лично,и сам ще се убедиш за какво иде реч
Ако извадиме цитатите от там,много бързо ще напълниме темата

Ако извадиме цитатите от там,много бързо ще напълниме темата

Apple iPhone 4 iOS 5 b1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не е от форума, а от скайп, но пък си заслужава да се види. Ооо да!!
[17:18] Кристиан Динев: как да си jailbreak-на
[17:19] Кристиан Динев: iPhone
[17:19] Кристиан Динев: щото търсих във форумите
[17:19] Кристиан Динев: обаче няма за 3G
[17:19] Кристиан Динев: само кажи какво трябва да направя набързо
- Kristian.Dinev
Хахаххахах, МНОГО СМЕШНО ... 

iPhone 3G/White/16GB FW 2.2/Invisible Shield
iPhone 2G/16GB/2.1
“Do or do not….there is no try”
"Ако те мразят, значи си личност..."
iPhone 2G/16GB/2.1
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не е смешно. Направо е ТЪПО!
- strangesamedogma
XAXHAXHAXH Последните 3 поста са направо жестоки
Много ме радва 2мата като се дърлят

Много ме радва 2мата като се дърлят

iphone 3G 8GB
ipod classic 160 GB
ipod classic 160 GB
оо не, не е смешно ... (Kristian.Dinev написа:Хахаххахах, МНОГО СМЕШНО ...

а какво е PSP?

Raptole написа:оо не, не е смешно ... (Kristian.Dinev написа:Хахаххахах, МНОГО СМЕШНО ...)
а какво е PSP?

ами аз незнам какво е, то не е смешноLS-HACKS написа:Raptole написа:оо не, не е смешно ... (Kristian.Dinev написа:Хахаххахах, МНОГО СМЕШНО ...)
а какво е PSP?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е въпросът

питай го него

- Kristian.Dinev
PSP - Playstation Portable.
iPhone 3G/White/16GB FW 2.2/Invisible Shield
iPhone 2G/16GB/2.1
iPhone 2G/16GB/2.1
И кво ся? Ще се заяждаме ли? Държите се като по-малки от мене... Жалко! Само развалята страхотният форум!
iPod Touch Firmware : Updated To 2.2
Еми така е по вещите явно като някой не разбира грам и се правят на много интересни ама живи и здрави да са....
тема: iPod touch срещу iPhone или каква е разликата
...
...
ridick007 написа:Мерси.. А , iPod touch има ли някаква операциона система както при iPhone.
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
Ето и нещо съвсем пресничко от нашия си форум
Да се смее или да реве човек....

Souldrinker написа:може ли да помоля някои тка мило да ми обясни как мога от компиутар на ифона да си ка4е песни и др 6туроти моля ви мн Skype : Stoi4o_netмн 6те сам благодарен ако някои ми помогне за6тото за 1ви пат имам Ифон http://iphone-bulgaria.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ето така ми изглежда телефона нямам си и никакво пониятие от този телефон мн сам объркан моля някои да ми обесни все пак благодаря за вниманието

Лелелеле тоя трябва да го върнат в 1-ви клас да се научи да пише !juls написа:Ето и нещо съвсем пресничко от нашия си форум
Souldrinker написа:може ли да помоля някои тка мило да ми обясни как мога от компиутар на ифона да си ка4е песни и др 6туроти моля ви мн Skype : Stoi4o_netмн 6те сам благодарен ако някои ми помогне за6тото за 1ви пат имам Ифон http://iphone-bulgaria.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ето така ми изглежда телефона нямам си и никакво пониятие от този телефон мн сам объркан моля някои да ми обесни все пак благодаря за вниманието
![]()