Радио за iPhone
Радио за iPhone
Някой може ли да ми даде съвет за радиото.
Гледам в "дигитален" ама пише че е изчерпан. Съвети, коментари ако някой ползва такова нещо ...
Гледам в "дигитален" ама пише че е изчерпан. Съвети, коментари ако някой ползва такова нещо ...
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
Re: Радио за iPhone
За радио през WIFI ползвам WunderRadio и съм мого доволен има хиляди станции вкл. и повечето български.
iphone 2G 3.0
Мен ме интересува за радиото което е допълнително устройство към телефона.
Днес бях в МОЛ-а в Варна и там няма
Днес бях в МОЛ-а в Варна и там няма

iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
Айде бе хора, никой ли в целия форум не ползва такава джаджа ?
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Сигурно не, щото няма смисъл много /поне за мен/.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Ами за някой може да няма, за някой може да има. Не че е от голямо значение, то на Нокийката си имам радио и не ми е проблем. Мислех си дали на Айфона ще се чува по добре 

iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
За радио на телефона ти трябва интернет. Ако можеш да си позволяваш мобилния интернет, значи нямаш проблем. А това е iPhone малко по-различен от тъпата Nokia и няма радио /вградено/ 

Ей само се чудиш как да ме захапеш 
Опасен си. Явно това което се говори из форума си е верно

Опасен си. Явно това което се говори из форума си е верно

iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Луд ли си бре ? Просто си говорим. А кво се говори из форума нямам идея. За вас явно всеки, който има мнение и не е съгласен с вашето, се заяжда...
Говори се, че няма човек, който да ти е поискал помощ и да си му отказал. И че си един от най-полезните хора тук. А мнението на въпросния субект с радиото няма никакво значение. Той е единствен недоволен.
Ейй, ама ей така някой като се върже става голяма работа.
Още малко от една шега ме изкарахте тука най-черния във форума. Нарочно сложих след всяко изречение или усмивка или ... нали. Ама ... кой да се сети. Нищо де, здраве да е.
Айде лек ден и всичко най-хубаво по празниците
Още малко от една шега ме изкарахте тука най-черния във форума. Нарочно сложих след всяко изречение или усмивка или ... нали. Ама ... кой да се сети. Нищо де, здраве да е.
Айде лек ден и всичко най-хубаво по празниците

iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
Вече има http://www.digitalen.org/item550 Друг е въпроса че в нета цената е 7$.mitko_to написа:Някой може ли да ми даде съвет за радиото.
А от къде произхождаш, че "цената в нета" е 7 $ ?
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
Мързи ме сега да търся.Ето ти за около 12$:
http://209.85.129.132/search?q=cache:Ub ... clnk&cd=39
http://209.85.129.132/search?q=cache:Ub ... clnk&cd=39
Лошото е, че нито знам как се пазарува нито съм го правил някога. Затова варианта от Дигитален ми е само той.
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
- Razer
- Обратна връзка:
20 дни са минали откак издирваш това радио и го има в дигитален център, ей писнало ми е от такива де само са чудят кво да пишат и да питат..mitko_to написа:Лошото е, че нито знам как се пазарува нито съм го правил някога. Затова варианта от Дигитален ми е само той.

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Малеее, ма си лош. Недей така де, по спокойно малко. Тва да не е .... улицатата пред вас.Razer написа: 20 дни са минали откак издирваш това радио и го има в дигитален център, ей писнало ми е от такива де само са чудят кво да пишат и да питат..ае беги си го купувай
Ако искам ще си го купя, ако искам няма. Първо темата не съм я отворил за това от къде мога да го купя а това дали някой ползва такова нещо. И второ, може да минат още 20 дена докато си го купя, това по никакъв начин не може да те засегне тебе. И трето, след като толкова се ядосваш, прочети кво съм писал, кажи че темата не струва, и търси друга която да те заинтригува. ОК ?
Весели празници все пак. На всички, приятно посрещане на Новата Година и много здраве.
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
Извинявам се за глупавия въпрос ама къде се намира Асеновград.Търсих го 15 минути на една карта и не го намерих,накъде до София ли е?
rancher написа:Извинявам се за глупавия въпрос ама къде се намира Асеновград.Търсих го 15 минути на една карта и не го намерих,накъде до София ли е?

Иронията ти не е на място малко. Трябваше да попиташ, дали някой е ходил в Асеновград и дали му е харесало там.rancher написа:Извинявам се за глупавия въпрос ама къде се намира Асеновград.Търсих го 15 минути на една карта и не го намерих,накъде до София ли е?
Но все пак, браво за усилието което си положил, за да напишеш 2 изречения, били те и безсмислени в дадената тема. И както винаги казвам:
Весели празници на всички, приятно посрещане на Новата Година и не прекалявайте с алкохола.
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
Аз имам EDGE връзка, но искам да слушам бг радио станции през телефона си, та въпроса ми е дали мога, ако нямам Wi-Fi, както слушам Пандора радио.Каква апликация да си сваля за бг радиостанциите??? Искам да слушам Дарик радио заради мачовете и Радио Вива заради яките парчета 

Бе ти може да си слушаш през EDGE, но ще ти излезе доста скъпо. По-добре отиди на мач или концерт. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!