Я да си направим една снимкова галерия :)
Re: Я да си направим една снимкова галерия :)
Опппа, съмишленик
Траш, дет, блек, грайнд кор... тва изобщо музика ли е? Аз гледам диапазона, не гласище. А и някак трябва чувство да вкараш в една песен, да я одухотвориш, а не да грачиш в басите и да викаш " Я съм финалис"

Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Диапазона не е най-важното за добър вокалист:)
Само за статистиката:
Anthony: Общо мнения: 280
[6.17% от всички мнения / 7.37 мнения на ден]
GVB: Общо мнения: 558
[12.30% от всички мнения / 13.61 мнения на ден]

Но щом ви преча спирам.
Еdit by GVB
Не аз нямам проблем просто ми стана интересно
. Аз нямам проблем с писането ти даже ми спестяваш някой път ядовете
. А мойте мнения са доста повече от твойте, защото доста повече теми съм направил като цяло, а и ти пишеш в последната една седмица усилено.
п.с. Пак казвам просто ми направи впечатление, но ако ти харесва пиши си колкото искасш
.
Anthony: Общо мнения: 280
[6.17% от всички мнения / 7.37 мнения на ден]
GVB: Общо мнения: 558
[12.30% от всички мнения / 13.61 мнения на ден]

Но щом ви преча спирам.
Еdit by GVB
Не аз нямам проблем просто ми стана интересно

п.с. Пак казвам просто ми направи впечатление, но ако ти харесва пиши си колкото искасш

Anthony, не се стягай бе! Не го е казал с лошо чувство. GVB, подай ръчичка на човека и да видим кво става по другите теми.
- Bloody
- Администратор
- Обратна връзка:
Я да видим сега кой най-много приказва във форума.... 

Код за потвърждение: Избери целия код
1. GVB 558
2. anthony 279
3. Adamov 265
4. Bloody 239
5. taf 93
6. foolmastah 88
7. naynick 83
8. shaman 83
9. beji 82
10. zviaraD 79
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
Krusell Orbit Black/Red калъф
Имам да наваксвам, затова е 

ой ой аз ли съм най-малко 

Ами аз какво да кажа, като изобщо ме няма в списъкаhandel написа:ой ой аз ли съм най-малко

това е списъка с последно спамилите в темата. Не се бутай в шамарите на Блъди, че в него е и ножа, и хляба :mrgreen: :!:
Къде си я правил тази снимка ако не е тайна. Прилича да е в едно заведение, където живея...(кв. Борово)zviaraD написа:Приятно ми е, Звяра, 42 г.
iPhone 8GB 1.1.2 OTB (04.02.13_G) --> рестор до 1.1.4 iTunes (04.04.05_G) --> Unlock (1.1.4) [ZiPhone 3.0] --> Български проект = iPhone 8GB 1.1.4 (04.04.05_G)
Ето ме и мен , Александър или Сашо на 34г. съм, роден в гр. Видин живея в София занимавам се с телефони имам магазин и сервиз за GSM-ми, ето и снимка:

-
- Обратна връзка:
незнам защо говориш толкова сигурно. ти някога бил ли си в Америка? верно е има и дебели хора тука но по-голямата час от Американците се потдържат в форма (по-добре и от българите). не ги защитавам, но забравям и аз от къде идвам....anthony написа:Креми, трудно ще ме стигнеш. Аз съм се реализирал в живота отдавна. Все пак съм на 37 години. Създал съм сам прекрасен бизнес и не се оплаквам от нищо. Имам всичко, което пожелая. Колкото до здравословното състояние, то американците са "най-добрият" пример за това. Не знам има ли в света място с по-тлъсти създания. Разбира се, хубаво е да си поръчваш два БигМак с diet coke за да не напълнеешВсичко си е до човека в крайна сметка. Просто на едно място не ми хареса твоя коментар как плащаш 20 долара за неограничен интернет, щото си в Америка. Голям праз. Ще ми е интересно да ми кажеш дали сама си ги изкарваш тези 20 долара или мама и тате от мизерната България ти ги пращат докато учиш там. Нищо лично, просто споделям мнение.
Така де, същото е, в Борово, на рождения ден на дъщеря миlsdbacko написа:Къде си я правил тази снимка ако не е тайна. Прилича да е в едно заведение, където живея...(кв. Борово)

-
- Обратна връзка:
Антони нищо лично...работех на 2 работи по 16 часа на ден за да мога да изкарам 20 долара да си плащам нета
и верно е че ми помогнаха да си намеря работа в един от най известните хотели в Бевърли но както навсякъде другада и тука се уреждаш с връзки. сутрин от 5 и 30 и вечер до 12 на работа
така че....и сама мога да се оправя а съм само на 22
каде си тръгнал с твойте 37...ще ти се обадя и аз кат стана на 37 
нищо лично
P.S. колко 22 годишни от България познаваш които само се изхранват работят и учат?

нищо лично

P.S. колко 22 годишни от България познаваш които само се изхранват работят и учат?
zviaraD написа:Така де, същото е, в Борово, на рождения ден на дъщеря миlsdbacko написа:Къде си я правил тази снимка ако не е тайна. Прилича да е в едно заведение, където живея...(кв. Борово)
Знаех си... Bar&Dinner Frame се казва, има и WiFi там
iPhone 8GB 1.1.2 OTB (04.02.13_G) --> рестор до 1.1.4 iTunes (04.04.05_G) --> Unlock (1.1.4) [ZiPhone 3.0] --> Български проект = iPhone 8GB 1.1.4 (04.04.05_G)

Креми, аз съм този 22 годишен, който е постигнал всичко сам без никаква помощ. Пожелавам ти от сърце да сбъднеш мечтите си и да бъдеш толерантна към всички, които още не са го направили или никога няма да го направят. Местоживеенето и ползването на облагите на дадено общество не те правят Човек, нито ти дават право да подценяваш такива хора. Това ще го рабереш като станеш на моите години. Като станеш пък колкото Звяра ще разбереш, че и аз не съм прав 
Звяр, аре организирай събирането. Няма да е лошо да се видим всички. Жалко, че не пиеш, ама поне ще ни гледаш сеира

Звяр, аре организирай събирането. Няма да е лошо да се видим всички. Жалко, че не пиеш, ама поне ще ни гледаш сеира

Аз пия, ама съм далеч! Айде виждайте се и пийте едно и за мен! А за денските айфончета ще кажа само, че те сегашните се раждат от научени по-научени. Малката ми щерка е на 1г и работи свободно с iphone!!!
iPhone 2G 8GB FW 2.1
[
[/quote]
Хич не е жалко че не пие, няма само на мен да ми се подхилквате че не пия
Ще взема камера да документирам подпийналите муцуни и после ще има компромати , направо в Apple ще ги изпратя, да видят при какви сладурчета спинкат разкодираните телефончета :lol:

Хич не е жалко че не пие, няма само на мен да ми се подхилквате че не пия

-
- Обратна връзка:
просто се издразних че даваш компетентно менение без дори да си бил тука и да знаеш как стоят нещата.щом България е в толкова цветущо положение защо толкова много студенти заминават на бригади всяко лято, и защо за по малко от 5 години държавата ни намаля с 1,5 милиона жители? все пак всеки има право да реши къде ще живее и как. живеем в свободен свят.....евала че си преуспял в България малко хора могат да се похвалят с това.anthony написа:Креми, аз съм този 22 годишен, който е постигнал всичко сам без никаква помощ. Пожелавам ти от сърце да сбъднеш мечтите си и да бъдеш толерантна към всички, които още не са го направили или никога няма да го направят. Местоживеенето и ползването на облагите на дадено общество не те правят Човек, нито ти дават право да подценяваш такива хора. Това ще го рабереш като станеш на моите години. Като станеш пък колкото Звяра ще разбереш, че и аз не съм прав![]()
А така де, давайте срещи за пийване с мезенца. На мен само тва ми дай...
То си ми и личи де.
Аз съм си половин хоризонт. Даже ме отбелязват в bgmaps
То си ми и личи де.
Аз съм си половин хоризонт. Даже ме отбелязват в bgmaps
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
ахаха искам да те видя цял хоризонт ... ще бъде забавно ...
обаче дори и страшен с маската .. изглеждаш адския добряк .. 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аз мисля, че другия уикенд е време да направим една срещичка на форума
.
п.с. Да си премерим телеофните
.

п.с. Да си премерим телеофните

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
GVB написа:Аз мисля, че другия уикенд е време да направим една срещичка на форума.
п.с. Да си премерим телеофните.
Напълно съм съгласен с GVB

Отворете нова тема.... малко спам в повечко.. няма да е зле

Дано Bloody не ме чуе

iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
Утре ще направя темата
.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB