Всичко за игрите, предназначени специално за iPhone и iPod touch, включително и разнообразни емулатори за пускане на игри предназначени за стари конзоли.
Sisq0 написа:За всички дяволчета, които не могат да подкарат играта:
1. Влизате в телефона си чрез SSH (аз използвам WinSCP) НЕ ПИТАЙТЕ КАК СТАВА, за WinSCP има цяла тема!!!
2. Отваряте private/var/mobile/Applications и намирате папката, в която е играта (ако сте я инсталирали сега, то ще е първата папка, ако ги подредите по дата).
3. Подменяте папка Documents с папката в ТОЗИ архив и задавате права 0755 на двата файла в папката (десен бутон на файловете -> Properties -> 0755 в поле Octal).
4. Затваряте WinSCP и Respring на телефона.
5. Пускате играта и тръгва след 5-10 секунди без никакви грижи.
Работи безотказно, успех и приятна игра.
п.п.
Ако не искате да гледате интрото на играта при всяко пускане, заменете файла bia_intro.mp4 (намира се в private/var/mobile/Applications/папката на играта/BIA.app/) с файла от ТОЗИ архив.
Веднага я качвам и ще дам мнение Ще си едитна поста
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
За жалост на мен не ми тръгва... 2G - 2.1 ... изкарва ми картинката в началото и после се прехвърля на Wallpaper (с цел явно зареждане на играта) и така ми седи от 20 мин (буквално я чакам 20 мин). Явно няма да я разцъквам аз
чакаме вие да споделите как е при вас
п.п. Сега ще рестартирам тела и ще пробвам пак
едит: пак нестава
Последно промяна от Razer на 02 Дек 2008, 18:27, променено общо 1 път.
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
ТРЪГНАААААААААААААААААААААААААААААА ... рестартирах тела 3 пъти и сигурно 20 пъти пусках и изключвах играта... ако след главната картинка ви излезе черен екран и се забави повече от 5 секунди изключете приложението и пак така.. докато неизлезе ГЕЙМЛОФТ картинката....
гррр и при мен не трагва , дава логото в началото и после черен екран чакам чакам нищо , ако оставя телефона се заключва и след като отключа сам си в менюто
2.1 16gb 3g , място имам свободно - има няма 4-5 gb
Razer написа:ТРЪГНАААААААААААААААААААААААААААААА ... рестартирах тела 3 пъти и сигурно 20 пъти пусках и изключвах играта... ако след главната картинка ви излезе черен екран и се забави повече от 5 секунди изключете приложението и пак така.. докато неизлезе ГЕЙМЛОФТ картинката....
неслучайно съм написал как да я подкарате... секи мрънка ли мрънка... ама никой нечете!!!
Начина на Razer за черния екран работи. Ако ви се появи рестартирайте приложението докато тръгне. Поне при мене ми трябваха 6-7 рестарта на игричката, докато реши, че трябва да продължи след черния екран.
sneakfajtah написа:гррр и при мен не трагва , дава логото в началото и после черен екран чакам чакам нищо , ако оставя телефона се заключва и след като отключа сам си в менюто
Прочети по-внимателно и ще видиш че питам за свободно място на дяла, който е с размер 500MB. Може да се провери от BossPrefs -> More -> Show Free Disk Space
sneakfajtah написа:гррр и при мен не трагва , дава логото в началото и после черен екран чакам чакам нищо , ако оставя телефона се заключва и след като отключа сам си в менюто
Прочети по-внимателно и ще видиш че питам за свободно място на дяла, който е с размер 500MB. Може да се провери от BossPrefs -> More -> Show Free Disk Space
Аз видях , но нямам идея какво е . Поразгледах форума сега и ненамерих информация от сорта на , колко нормално триабва да е свободното място или пак как да освободим място на дяла .