Абе я кажете как вървят цените по сервизите

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Аватар
Chekara

Абе я кажете как вървят цените по сервизите

Мнение от Chekara »

Абе я кажете как вървят цените по сервизите на iphone... Примерно ресторе и отключване какви пари му искат ? и такива неща... Питам не защото не мога да си го направя ами просто некакъв познат ще иска да му правя ресторе... и нема да се занимавам за без пари... пък не искам да ставам нагъл
Аватар
totopz
Обратна връзка:

Re: Абе я кажете как вървят цените по сервизите

Мнение от totopz »

Е щом не ти се занимава и ти е само познат му кажи, че не можеш или че те е страх да се пробваш и не му го отключвай.
Ако ти е по-близък отключи му го и му кажи да черпи по едно кафе.

Но чак да се чудиш колко пари да му вземеш на мен ми звучи неуместно.
Аватар
iwajlo
Обратна връзка:

Мнение от iwajlo »

totopz написа: Но чак да се чудиш колко пари да му вземеш на мен ми звучи неуместно.
А пък на мен ми звучи твърде егоистично
Ивайло
Аватар
Chekara

Мнение от Chekara »

той е приятел на приятелка... на която и взех и й опраих телефона , и тя остана много доволна и ми прати едно писмо и вътре ми беше оставила 50...
а това че ти звучи егоистично... не би трябвало... аз не съм родил научен да оправям brick-нати iphonе , като не може той сам да си го оправи ще плати я на мен я на некой друг... по-добре да ми плати на мен (Все пак финансовата криза удря целия свят)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Взимай му петдесетака и си стискайте ръцете. Трябва да бъде таксуван всеки, който от лешперство не е отделил малко от свободното си време, за да се запознае със спецификите около някоя негова вещ и не оперира по нея сам.

п.п.
Мале, че сложно се получи :D
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
vladistar

Мнение от vladistar »

И само не му давай линк към форума, защото новите потребители не ползват търсачка.
ipod touch 8 GB+ZiPhone 3.0+firmwere up to 2.1 = http://iphone-bulgaria.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://valeks88-atv.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор