Nimbuzz - Алтернативата на Fring

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Nimbuzz - Алтернативата на Fring

Мнение от Adamov »

В AppStore се появи страхотна алтернатива на програмата за чат - Fring. Новото приложение се казва NimBuzz и е безплатно. Поддържа Skype, Yahoo! Messenger, Facebook, MySpace, AIM, Windows Live Messenger, Google Talk, ICQ, Jabber и други. През wifi държа много добре при проведения разговор по skype, въпреки че в началото имаше известно накъсване и забавяне, но след това се оправи и разговора се проведе нормално. Както при fring така и тук, в началото трябва да си направите регистрация, която отнема точно 2сек. Натискате на Create Account, пишете име, парола и мейл и сте готови. След това просто си избирате акаунтите, на кои приложения /от горе посочените/ да ви зареди. Нещата доста се препокриват със firng, но на мен ми направи впечатление, че Nimbuzz е доста по-бърз. Програмата изглежда по този начин:
ИзображениеИзображение

Офциална информация от AppStore и линк за сваляне: Nimbuzz
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Re: Nimbuzz - Алтернативата на Fring

Мнение от Razer »

Тествах я... добра е... разговора се чува много по-добре отколкото Фринг.. всичко е идеалка... само кофтито и явно ще го фикснат е при Ландскейп режима... което е едно голямо предимство :) но след като се завърти... нищо не се вижда.... голяма мазаница става... само клавиатурата..

Ето скриинчета... бъга се оправя след 2-рото влизане в програмта... явно само на първото влизане е така, но пък изникна друг бъг... когато някой ти звъни на скайп-а, излиза не неговото а вашата регистрация в самата програма... доста кофти, ще видите в скрийшотовете ;)

Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
Nikolay
Обратна връзка:

Мнение от Nikolay »

Мда. Тествах го, ама Ванката е качил скрийншотите. Много е удобно, много ми харесва. Изтрих fring. L-)
Благодарско на Банск... този ... Адамов. :) :-*

Едит : само първия път се прецаква така в лендскейп мод. След повторно пускане на програмата няма проблеми.
dachevradoslav

Мнение от dachevradoslav »

Много се зарадвах като я видях тази програма! Отдавана я бях срещнал и инсталирал на компютъра, защото исках всичките ми чат клиенти да са на едно място. Тествам я на iPhone-a и за сега ми харесва много повече от fring - по-стабилна, има landscape режим на писане и др. За съжаление работи само през wifi и се надявам скоро да я "оперират" както направиха и с fring.
Аватар
ogynche
Обратна връзка:

Мнение от ogynche »

Много е готина програмата, повече ми допада от фринг, само да не беше толкова оранжева.. :)
Apple iPhone 2G 16GB FW 2.2.1
v3s0

Мнение от v3s0 »

дае прогрмата наистина е готина...само кофтито е че на скайп ,абонатите са със скайп ника, а не с ника с който в момента са се писали....
ThUnDeR

Мнение от ThUnDeR »

Пълна с бъгове... да се надяваме да ги оправят в следващия release.
iPhone 3GS + Incipio Feather (Black)
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT

Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
dpetrov
Обратна връзка:

Мнение от dpetrov »

Изглежда много пиятно, но за съжаление няма една от най-важните функции - а именно работата в background режим! (за разлика от fring)
iPad 4.2, iPhone 4G 4.2.1, iPhone 3GS 4.2.1, iPhone 2Gx2

- Това е невъзможно! казала Причината
- Това е безрасъдство! казал Опитът
- Това е безполезно! отсякла Гордостта
- Опитай! прошепнала Мечтата
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

ThUnDeR написа:Пълна с бъгове... да се надяваме да ги оправят в следващия release.
Предполагам че точно така ще стане. Ама наистина е по-приятна от фринг поне за мен.

dpetrov: Ами то за това е яко да има алтернативи. На мен бекграунд режим не ми трябва и за това я предпочитам пред фринг. ;)
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

dpetrov написа:Изглежда много пиятно, но за съжаление няма една от най-важните функции - а именно работата в background режим! (за разлика от fring)
за бекграунд режима си има програма Backgrounder .... с нея си бачка повече от добре...

и на мен ми харесва много повече от фринг... и фринга си замина след 5-тата минута работа с програмчицата... :)
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Има и емотикони :)
Аватар
Icco

Мнение от Icco »

anthony написа:Има и емотикони :)
Както е редно да се каже "убиеца" на Fring
И със тези емотки направо ме спечели тотално :)
iPhone 3G 8GB FW2.2
iPod Clasic 60GB
iPod Shuffle 1GB
Аватар
Stinkle

Мнение от Stinkle »

Преди малко пробвах програмата и мога смело да кажа,че превъзхожда Fring по всички критерии.Много е добра програмата :) :)
iPhone 6+ 64GB 10.1
dachevradoslav

v3s0 написа:дае прогрмата наистина е готина...само кофтито е че на скайп ,абонатите са със скайп ника, а не с ника с който в момента са се писали....
Ако ти се занимава можеш да си ги преимуваш - има си опция в програмата.
За жалост разговорите в скайп ми се разпадаха през 4-5мин - чувах си моя глас и средата около мен и в това време не ме чуваха от отсреща. Има и малко разминаване в емотиконите, т.е. пращаш :-* , а другия получава човече със лепенки на устата.
Да се надяваме по нея да се работи повече, отколкото по fring.
sneakfajtah

Мнение от sneakfajtah »

dachevradoslav написа:За жалост разговорите в скайп ми се разпадаха през 4-5мин - чувах си моя глас и средата около мен и в това време не ме чуваха от отсреща.
И при мен така се получаваше , но не се разпадаше разговора ами се оправяше след 5-6 сек.

Нещото което на мен лично много ми харесва е това , че при разговор се чува много по-силно от фрингс .
Iphone/3g/16gb/black/2.1>2.2.
Аватар
Nikolay
Обратна връзка:

Мнение от Nikolay »

Специално за разговора мога да кажа, че се чува много добре. Не съм имал никакви прекъсвания. Също така друг бъг е, че когато ти звъни някой ти изписва името, с което си се регистрирал в програмата, а не на абоната, който те търси, но да се надяваме да го оправят скоро. :)
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Nikolay написа:Специално за разговора мога да кажа, че се чува много добре. Не съм имал никакви прекъсвания. Също така друг бъг е, че когато ти звъни някой ти изписва името, с което си се регистрирал в програмата, а не на абоната, който те търси, но да се надяваме да го оправят скоро. :)
Имаш опция за преименуване бе, келеш. Мен ме мързи обаче да преименувам близо 150 контакта.
xymopucm

Мнение от xymopucm »

къде по-точно е опцията за преименуване на контактите, защото не можах да я намеря. благодаря предварително.
dachevradoslav

xymopucm написа:къде по-точно е опцията за преименуване на контактите, защото не можах да я намеря. благодаря предварително.
Като дадеш на самия контакт и ти се появят иконките за чат и обаждане, в горния десен ъгъл има бутон edit.
Adamov написа:
Nikolay написа:Специално за разговора мога да кажа, че се чува много добре. Не съм имал никакви прекъсвания. Също така друг бъг е, че когато ти звъни някой ти изписва името, с което си се регистрирал в програмата, а не на абоната, който те търси, но да се надяваме да го оправят скоро. :)
Имаш опция за преименуване бе, келеш. Мен ме мързи обаче да преименувам близо 150 контакта.
Момчето имаше предвид, че като набираш някого, вместо да изписва неговото име, изписва твоето име - името с което си се регистрирал.
Аватар
HuKu
Обратна връзка:

Мнение от HuKu »

На screen-a не се вижда... има ли SIP ?
Аватар
Nikolay
Обратна връзка:

Мнение от Nikolay »

HuKu написа:На screen-a не се вижда... има ли SIP ?
MSN/Windows Live
Facebook
Google Talk
AIM/MobileMe
MySpace
shuelerVZ
Gadu-Gadu
Hyves
Jabber
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

dachevradoslav: При мен не излиза така...
Аватар
Razer
Обратна връзка:

Мнение от Razer »

Adamov написа:dachevradoslav: При мен не излиза така...
говорим за друго... че ако ти ми звъниш на мен по скайп... на мен место да ми излезе твойто име като звънящ ми излиза моето и то с това което ми е акаунта в самия нимбузз... ;) програмата е супер... евала им... и 100% ще оправят бъговете щом има такъв интерес... но има възможност да пуснат и вече платена версия, което нас не ни касае :):):):):)
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Е да де :) На мен като ми звъннат излиза името на тоя, който ми звъни. Аз като звънна, излиза името на тоя, на който се обаждам. Бъгове има да. Дано по-скоро нещо я ъпдейтнат :)
bronc

Мнение от bronc »

Нещо много бавно ми зарежда скайп контактите.. а понякога даже и не ги зарежда.
Публикувай отговор