iPhone ili iPhone 3G ? ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ !!!
iPhone ili iPhone 3G ? ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ !!!
От една седмица имам стария Iphone но сега приятел на баща ми може да ми донесе Разкодиран iPhone 3G от Китай само за 460 евро ? какво да правя ? да остана със стария или да си взема новия ? моля ви помогнете ми в избора 

-
Re: iPhone ili iPhone 3G ? ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ !!!
Аз ти препоръчвам по-скоро да внимава много какво ще ти донесе от Китай (сигурен съм, че ще е менте). Разгледай форума, има тема/и в коя/ито е описано какво трява да се гледа в телефончето, за да се разбере дали е истински iPhone. Дано този човек да си е "играл" преди това с iPhone и да знае какво представлява, за да не го "метнат".
В КИТАЙ НЕ СЕ ПРОДАВА iPhone 3G!
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Вземай 3G/то като имаш възможност. Сигурно е от Хонг Конг.
iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
За мен 460 евро не могат да се определят като "само". Ако все пак си решил за 3Г, по-добре дай 500 евро за апарат, който се предлага и тук във форума и за който си сигурен, че при проблем ще можеш да намериш човека, който ти го е продал.
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Красотата и изяществото на iPhone са уникални. iPhone 3G остава далеч назад.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Adamov написа:Красотата и изяществото на iPhone са уникални. iPhone 3G остава далеч назад.

Вие май май не четете въобще какво пита.
Въпросът му е дали да му купят iPhone 3G от Китай... което 90% означава, че ще му купят някой китайски клонинг. Но вие го насърчавайте, няма лошо
Въпросът му е дали да му купят iPhone 3G от Китай... което 90% означава, че ще му купят някой китайски клонинг. Но вие го насърчавайте, няма лошо

Моето творчество!
Моето творчество!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Анкетата е за iPhone или iPhone 3G. Кво повече искаш? И кво се правиш на плешив?! 

thoughts are the gun ... words are the bullets
Tемата не се състои само от една анкета, ма 

Опитвам да ти подражавам, ама не става. Горе още имам...Adamov написа:И кво се правиш на плешив?!

Моето творчество!
Моето творчество!
Икзакли ^^ След като имаш 2G, би трябвало да си го оценил вече :РAdamov написа:Красотата и изяществото на iPhone са уникални. iPhone 3G остава далеч назад.
Пък и ако ти трябва GPS, винаги можеш да си вземеш отделно =)
Poison...
Поиграх си достатъчно време със един 3г модел 16г бял с ръка на сърцето мога да кажа, че стария и новия нямат никва разлика поне за мен. 3г интернета струва мама и тати на МБ което значи, че пак ще си ползвам главно wi-fi . GPS-a е вързан с интернета което го прави меко казано безмислен. Стария ифон ме локира една идея по неточно от 3г-то. Това че не е алуминиев задния капак също не ми харесва
, а да се набутам 1000 и нещо лева за телефон който няма разлика с моя ми се струва повече от безмислено. Дори да го намеря за 800лв с турбо сим пак няма да си сменя моя тъй като само ще се изневям от проблемите с турбосима.
п.с. чак когато стария ми спре да работи ще си купя новия просто защото ще е нов не заради нещо друго

п.с. чак когато стария ми спре да работи ще си купя новия просто защото ще е нов не заради нещо друго

Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user
PC user

Мерси за съветите. Ще се почудя още малко и ше реша
а искам да ви питам на сегашния ми iPhone как мога да му ъпдейтна версията че е само на 1.1.4 ???

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewforum.php?f=19" onclick="window.open(this.href);return false;
Сядаш, четеш, ъпдейтваш.
Сядаш, четеш, ъпдейтваш.
Моето творчество!
Моето творчество!
Мерси много