Имам три молби , просто три молби
1. Anthony да не скромничи ами да каже магазина кой е, понеже хората обичат коректност, а се чува оттук-оттам, че той е такъв.
2. Aveliky да постне снимката от десктопа си.
3. Къде мога да си оставя компютъра в Пловдив, където наистина да разбират как се преинсталира windows Xp, понеже имам скорошни две случки - преинсталация на ОС , уж всичко точно, трябвали им драйвери за дъното - не могли да намерят. Занесох диска (ми ако го нямах?) оправиха го. Прибирам се включвам, всичко точно - инсталирам първата програма uTorrent не може да я инсталира грешки дава. Както и да е, продължих си. Втората случка е по-скорошна. Давам отново компютъра за преинсталация, помолих и ако може да го обезшумят малко, последваха обещания и т.н. Всичко точно, взимам го включвам го, по-лек шум, тръгва всичко. Тръгвам да инсталирам Safari, същата грешка като преди преинсталацията. На вторият ден компютърът отказа - включва се и не мога да избера нищо. Систем ристор към предния ден - стана. На следващия ден отново и вече не може със систем ристор. Сега при всяко включване на компютъра включвам таск мениджъра; изключвам explorer.exe; включвам го наново и тогава тръгва. Грешки си дава честичко.
Благодаря предварително ако отговори някой, съжалявам че молбите ми звучат все едно заповед. Това е илюзия от четенето, не е така.
П.п - за първата преинсталация цена 25лв, втората 35

Ако щеш...