mySMS - СМС клиент с много възможности

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
plamen5rov
Обратна връзка:

Re: mySMS - СМС клиент с много възможности

Мнение от plamen5rov »

Adamov написа:Johnny, спиш мойто момче.Хахаха.
А аз помислих, че още не съм се събудил... (:|

Иначе тази тема и мене ме размисли сериозно. Почти изцяло съм на позицията на Антъни. Тия хора, дето са вложили труд и време да създадат толкова полезен софтуер (включително и неполезният, който обаче поне ни забавлява) не заслужават да крадем труда им. Поне не и от тарикатлък...

Има и един тънък момент обаче - аз също не съм за 8-те лева. Ако имах възможност да си платя легално и официално- щях да го направя с удоволствие. А сега в айТююнс съм някой си отнякъде си - щото България за тях не съществува на картата. Ако искат моите 8 лева - ще трябва да се постараят повечко!

И преди и по тази тема да се разгорят горещи дискусии - нека ви кажа любимата си китайска поговорка:

"Има три вида истини: моята истина, твоята истина и...Истината!" B-)
Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ами тази програма е от Cydia, а не от AppStore. Което значи, че не е одобрена от Епъл. То не че на Епъл много им коства да направят тяхното смс приложение нормално за употреба, ама пусти инат. И за това са го направили руснаците. Плаща се с карта или пейпал. А оправдание да откраднеш нещо, вместо да го купиш всеки намира. Нали слушаме мангалите по тв как се оплакват и оправдават. "Нема работа, нема пари, че краднем, кво да праим? Имам 9 деца, требе да ги раним." :)
Адаме, при мен и старите версии не работеха по този начин. Странна работа.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

anthony написа:Ами тази програма е от Cydia, а не от AppStore. Което значи, че не е одобрена от Епъл. То не че на Епъл много им коства да направят тяхното смс приложение нормално за употреба, ама пусти инат. И за това са го направили руснаците. Плаща се с карта или пейпал. А оправдание да откраднеш нещо, вместо да го купиш всеки намира. Нали слушаме мангалите по тв как се оплакват и оправдават. "Нема работа, нема пари, че краднем, кво да праим? Имам 9 деца, требе да ги раним." :)
Не знам бате, при мен старата версия работеше така. Тая не иска.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Побъркахте се за едни 8 лева :)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Нов ъпдейт. Вече работи от епълската икона :)
Аватар
mirmidon

Мнение от mirmidon »

anthony написа:
Ами тази програма е от Cydia, а не от AppStore. Което значи, че не е одобрена от Епъл. То не че на Епъл много им коства да направят тяхното смс приложение нормално за употреба, ама пусти инат. И за това са го направили руснаците. Плаща се с карта или пейпал. А оправдание да откраднеш нещо, вместо да го купиш всеки намира. Нали слушаме мангалите по тв как се оплакват и оправдават. "Нема работа, нема пари, че краднем, кво да праим? Имам 9 деца, требе да ги раним." :)

Не знам бате, при мен старата версия работеше така. Тая не иска.
Всичко покрай iphone е една голяма въртележка за пари. Apple не е инат, а по-скоро мисли в преспектива. Всичкият софтуер които идва с телефона е окастрен до безобразие с цел след като някой си купи телефона да даде още 50 евро и нагоре, за да може да има напълно функционален телефон. Камерата не снима видео, е как така след 1 семица вече снима? Адресната книга и пропуснатите повиквания са ужасно зле, но има приложения 5,6,7 евро. На никой ли не му прави впечатление, че веднага след излизането на телефонът. Apple пусна куп платени приложения за него, хаха смях в залата, че защо не ги внедри преди да пусне телефонът или програмистите ги написаха за една седмица!?! Това е политика на Apple! Колкото се може по-дълго хората да плащат за неща който не костват фактически нищо! Пък й защо да не саберът още 150 милиончета от нищото. Мога да напиша цял куп програми който са написани от порграмисти и са пуснати без пари след което Apple ги слага най-нагло в техният интернет магазин като платени версий! Който изка нека плаща аз мисля да не плащам и да мамя системата, защото ми писна мен тя да мами! Поздрави на всички!
Iphone 3G 16GB black FW 2.1
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

mirmidon написа:а никой ли не му прави впечатление, че веднага след излизането на телефонът. Apple пусна куп платени приложения за него
Има няма, една година мина преди да се появи AppStore :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

А и след като се появи, в него няма нито едно приложение, написано от Епъл.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Джони, давай краката за 0.8.8! Не го слушай Джамбазов, той е тузар (тъй разправят потребителите) :P
Моето творчество!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Хохохо. И Бил Гейтс така разправя.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Пак има ъпдейт. Ще берете ядове, скъперници.
Аватар
vipe7

Мнение от vipe7 »

anthony написа:Пак има ъпдейт. Ще берете ядове, скъперници.
Ех нормално ли е като си платил програмката и вече да се правиш на най-големия все едно си платил за нещо уникално и да си единствения (Дано не изглежда като скандал или че викам нещо...)
Просто има хора като мен който не се занимават с карти и т.н. затова чакаме крак :) Даи да ти дам 10лева и да ми я платиш дори бонус за теб ще остане :)
Изображение
DDonev

Мнение от DDonev »

anthony написа:В Cydia се появи дълго чакано (поне от мен) приложение за СМС-и. С него може да изпращате контакти, да правите forward на сми-и или да ги изпращате до много хора едновремнно. Освен това може и да ги криптирате. Програмата позволява използване в landscape режим. Има един малък недостатък обаче - платена е. Да видим Джони ще помогне ли.

Tука страстите се разгоряха за една програмка, която лично мое мнение не си струва парите( по-вечето програмки в App Store струват $0.99). Доколкото чета тука и взема 3 updates да заработи.

anthony преди да критикуваш другите прочети си последното изречение от пост №1 в тая тема което си написал преди да я купиш.
jororaev
Обратна връзка:

Мнение от jororaev »

Приятели, най-хубавите неща в живота са безплатни: изгревът,залезът и усмивката на лицето на любимият човек! Но когато някой ти предложи да купиш нещо сам преценяваш дали си струва. Ако решиш, че наистина си струва - плащаш. Ако се колебаеш чакаш ''Крак''. Нека уважаваме личния избор на хората и не ги упрекваме за техните решения.
iphone 2G 3.0
Аватар
plamen5rov
Обратна връзка:

Мнение от plamen5rov »

Платих си и аз..пък да видим. Написа ми, че ще получа софтуера до 12 часа най-много. Да махам ли кракната версия или?
Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ами по-добре я махни. Много странно, че трябва да чакаш 12 часа. На мен ми пратиха код веднага.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

jororaev написа:Приятели, най-хубавите неща в живота са безплатни: изгревът,залезът и усмивката на лицето на любимият човек!
!!!! Респект!
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

В крайна сметка какви са разликите между регистрираната и нерегистрираната версия?
Аз забелязах само това, че е неактивен бутона за криптиране на съобщенията и в началото екрана дето излиза и казва, че някои съобщения щели да се изпращат с 30 секунди закъснение.
Моето творчество!
Аватар
taf
Обратна връзка:

Мнение от taf »

Sisq0 написа:В крайна сметка какви са разликите между регистрираната и нерегистрираната версия?
Аз забелязах само това, че е неактивен бутона за криптиране на съобщенията и в началото екрана дето излиза и казва, че някои съобщения щели да се изпращат с 30 секунди закъснение.
И аз това се чудех? Освен това при мен (нерегистрирана версия) не ми разпознава от кого са входящите смс-и/ не изписва името, а само телфонен номер за разлика от стандартоното приложение/ та чудех се дали и с платените версии е пак така ?:-/
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Платената ги разпознава.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

При мен с нерегистрираната си разпознава контактите на входящи смс-и.
anthony, други разлики от горепосочените от мен има ли?
Моето творчество!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

При мен също е неактивен бутона, защото си купих версията, която е без криптиране. Просто не ми трябва. Не знам дали има други разлики, ама това с тези 30 сек. не ми е ясно как ще стане. Може би послъгват. На колегата не му разпознава имена сигурно защото не са му вкарани контактите с +359 или няма качен iPhonetic.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

30-секундното изчакване работи по следния начин - тръгваш да пращаш смс, излиза ти един прозорец в който пише, че си с трайъл версия и трябва да изчакаш тридесет секунди (и отдолу една графа се пълни за това време). След изтичането им смс-а се изпраща. Не е чак толкова голямо неудобство, а и се случва на някакъв интервал, който така и не успях да го хвана колко е (пратих около 20 смс-а и само веднъж ми излезе това за изчакването). Странни хора са братушките.

Ако сложат и възможност за изключване на splash screen-а ще е МНОГО по-добре.
Също и не успях да добавя репо-то, което са посочили за теглене на други скинове за програмата. Cydia упорито твърди, че репо-то е невалидно (и съм склонен да й вярвам) :)
Моето творчество!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Да, аз също не можах. Добавах обаче isoftru.ru. С него няма проблем, но няма и скинове :)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Излезе нова версия. В changelog-а й пише [Added] Delivery Report. Зарадвах се, пробвах го - не работи ;)
Просто когато е включена опцията, програмата добавя автоматично *N# пред съобщението, НО както знаем това не работи при нашите оператори (или поне на Мтел).
Моето творчество!
Публикувай отговор