За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
За сега хакинтош. Само тъчскрийна не ми работи, защото утре ми идва стилуса (таблет).
От няколко месеца имам еретични мисли за един modbook (MacBook Tablet), но за сег сумата от $2300 ме спира.
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Споделяй, как е Hackintosh на таблет?
Тази еретични мисли ги имах и аз преди около година, но по-късно реших да си взема MacBook Air.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
same here еретичните мисли ги имах от много време и накрая демона надви, една събота ме вкара в мултирама и съответно в 4000лв разход. :/ но се си казвам че си заслужава
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Unix-like съм от 3-4 години (:
За таблета си чакам стилуса.
На първо четене няма Сънчо, 2200BG е почти неизползваем (вече си купих USB Dongle) и все още мъча звука.
Иначе съм впечатлен. Ефетките са малко по-дървени от Compiz, но пък като интерфейс има завидна интеграция на всичко с всичко...
Голяма загуба е липсата на адекатен package manager.
Останалото на този етап не е драстична промяна. Bash
4000лв са извън възможностите ми на беден студент . Това ме спира от Modbook-a.
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.