За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Няма значение, приятели! Каквото и да е! Критериите са това-басс и ритъм, като цяло песничка с добро звучене и да ми се пръскат колонките с баса!
Неща някав хаус сет от 100 часа, дето да ме приспи
Tom Novy ft. Abigail Bailey - Runaway (Original Mix)
S. Lopes - My Ride
Имат як бас.
iPhone 16GB 2.1 Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000: CPU:Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM:3072MB DDRII /HDD:120 GB /Video Card:Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
V.A. - Hip-Hop Bangerz! vol.2 (2008)
Аз съм си правил компилацията. Самите mp3 файлове са с разбъркани имена, но таговете им са готови за iTunes - качвате ги и си стават албум + всяка песен има отделна обложка. Бяха за Нецов, ама реших да ги пусна и тук, ако ги хареса някой.
V.A. - Hip-Hop Bangerz! vol.3 (2008-2009)
Тагнати са, слагате ги в iTunes и ще са си в албумче. Всички имат обложки, почти всички - текстове (за да ги четете, трябва да активирате Lyrics от опциите в Settings).
Приятно слушане. След няколко дни ще има нова компилацийка, стига да ми остане време да преслушам и сортирам музиката, дето съм смъкнал.
На KINGSIZE-7 има бас и е яка,също така и KINGSIZE-GANJA има ги в датата Eто и тази има як бас КЛИКНИ David Deejay feat. Dony - Nasty Dream яко се сещам още ще обновявам поста
Sisq0 написа:V.A. - Hip-Hop Bangerz! vol.3 (2008-2009)
Тагнати са, слагате ги в iTunes и ще са си в албумче. Всички имат обложки, почти всички - текстове (за да ги четете трябва да активирате Lyrics от опциите в Settings).
Приятно слушане. След няколко дни ще има нова компилацийка, стига да ми остане да преслушам и сортирам музиката, дето съм смъкнал.
п.п.
Нецов, не помня дали съм ти пращал тези.
Благодаря, не си спомням и аз, но свалям
Офтопик. Сиско баце неска с Кю7 4.2ТДИ...... тая кола 3 тонна, 200км/ч за нищо ги няма ...... какво ли е с В12ката която е 500к.с. .......
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4