mySMS - СМС клиент с много възможности
mySMS - СМС клиент с много възможности
В Cydia се появи дълго чакано (поне от мен) приложение за СМС-и. С него може да изпращате контакти, да правите forward на сми-и или да ги изпращате до много хора едновремнно. Освен това може и да ги криптирате. Програмата позволява използване в landscape режим. Има един малък недостатък обаче - платена е. Да видим Джони ще помогне ли.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Re: mySMS - СМС клиент с много възможности
Качил съм го от преди два часа поне, но проблема е че кракера май не си е свършил работата както трябва
MySMS.v1.0.Cracked.APP-Mr.KEnNY
Трябва да се задават права 0777 на папката и всички файлове.
едит:
Просто инструкциите се появиха няколко часа след crack-а
1. Install MySMS via Cydia.
2. Respring, BUT DO NOT LAUNCH MySMS yet.
3. Replace the original /private/var/stash/Applications/MySMS.app with the cracked app, via SSH.
4. Set permission to 0777, recursively.
5. REBOOT.
6. Done.
MySMS.v1.0.Cracked.APP-Mr.KEnNY
Трябва да се задават права 0777 на папката и всички файлове.
едит:
Просто инструкциите се появиха няколко часа след crack-а

1. Install MySMS via Cydia.
2. Respring, BUT DO NOT LAUNCH MySMS yet.
3. Replace the original /private/var/stash/Applications/MySMS.app with the cracked app, via SSH.
4. Set permission to 0777, recursively.
5. REBOOT.
6. Done.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
При мен пак не се получава.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
И при мене
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Чакаме друг специалист, KEnNY не става 

Задайте първо 0777 на самата папка, после влезте в нея и маркирайте всички файлове - задайте и на тях 0777. После влезте и в двете подпапки в самата папка и задайте на файловете вътре им (по един файл във всяка папка) 07777. Рестарт и ще се получи.
Играчка е, ама...
Интерфейсът на самата програма нещо не ме израдва. Бутоните са все едно рисувани от племенника ми. Иначе има възможност да се изключи дефолт смс клиента и да се ползва тази програма по подразбиране. Поне да бяха вградили и криене на смс-а от заключения екран... щеше да е допълнително удобство (иначе трябва допълнителна програма).
Играчка е, ама...
Интерфейсът на самата програма нещо не ме израдва. Бутоните са все едно рисувани от племенника ми. Иначе има възможност да се изключи дефолт смс клиента и да се ползва тази програма по подразбиране. Поне да бяха вградили и криене на смс-а от заключения екран... щеше да е допълнително удобство (иначе трябва допълнителна програма).
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Ебаси и труда си правите за 8 лв.?!? Честно, не мога да го разбера
Аз си я купих с кеф. После при всеки ъпдейт ще имате пак същият проблем. И пак заради един малък Джак.

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Някой Джак ли спомена? 

anthony, важното е да излъжеш системата, не осемте лева 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Съгласен съм, но за разни игри и прочие безсмислици. Това приложение лични за мен е много полезно и не искам да ровя за кракове при всеки ъпдейт. Платих си пикливите 5 долара и ще съм спокоен. Всеки сам си решава. А системата не можеш да я излъжеш. Рано или късно всички отиваме на едно място. И плащачите, и пиратите 

Вече има ъпдейт на MySMS. Честито на пестеливите. Пак ще се чака 

дае програмата е много яка .. аз си я сложих още като излезе крака
.. и сега няма да е update..доакто не илезе и другия крак за новата версия...
та искам да попитам .. като получоте нов смс... на нея излиза ли ви цифрата 1 както на обикновената програма...На мен ми излиза но като вляза в програмата и изляза без да съм прочел смс-а .. чак тогава ми се показва цифричката 1 .. !?!

При мен си работи нормално. Показва ми с червена цифра колко смс-а имам непрочетени. Ама това е бял кахър за теб. Все пак си спестил маса пари от програмата. Може следващият крак да е по-добър и да го оправи това.
Вече има нов ъпдейт, а още не са кракнали стария. Но все пак 8 лв. са си сериозни пари за притежателите на телефони по 1200. Все ще излезе читав крак. Търпение скръндзи 

anthony... не се кефи , че си дал 8 лева , като си кракнеш програмата... удоволствието е много по-голямо , чувстваш че си прецакъл системата и си "над закона" ... т.е. влезнал си в матрицата ; пък и вече iphona не е толкова престижен колкото преди... 600-700 лева... сульо и пульо имат iphone ,а даже не знаят ква им е операционната система...
Машала. Влизай смело в матрицата. А като порастнеш, ще разбереш как тарикатлъка ти бърка отзад бежалостно. Между другото, когато си похарча парите за нещо стойностно, никога не съжалявам. Продължавай да лъжеш системата и да живееш във филми. Животът, за съжаление, има реални измерения и не винаги е полезно да си тарикатче. Трябва да имаш и други достойнства. Просто докато балъците са платили колосалните 5 долара и си ползват програмата, хитреците чакат крака, ръце, рамене за да я ползват. Накрая много често получават един друг орган от мъжкото тяло. Но всеки сам си решава как да постъпва. В новата версия има малка промяна в иконата и ми харесва повече.
нека само те попитам каква кола караш... сигурен съм , че не е некоя G500 или Ml320 или GL , абе не караш неква кола за над 60000 лева... нали ? а повечето тарикати карат някой от горе посочените и то точно щото хитруват... крият данъци и правят далавери... От нас двамата ти си тоя който живее във филм... Това тук не е Америка... това е България и ако искаш да си по-напред от останалите , да си праиш кефа в тази страна... ще хитруваш . А относно 5$ , които се плащат за програмата - това са си 8 лева и предпочитам да не ги дам ,защото не съм ги намерил на улицата и нямам пари в излишък
Браво. Относно каква кола карам и с какво си изкарвам парите - има доста хора тук, които знаят. Ако това толкова те вълнува, ще ти кажа. Имам БМВ 535i. Само недей да подценяваш хората, поради това, че пишат в някой форум. Ужасно жалко е, че млади хора като теб разсъждават така. За вас Маргина е по-голям герой и пример за подражание от Левски и Ботев. Най-важното е каква кола караш и какви курви чукаш. Точно и за това всичко тук е пумия. Много хора сме постигнали доста неща в живота си и то без тарикатлъци. По същата логика, поради която крадеш софтуер, сигурно крадеш и храна от магазините или дрехи, а? Защото не си си намерил парите на улицата и нямаш излишни. Ама пък е много cool да си над закона, да излъжеш системата. Ти сигурно и данъци не смяташ за редно да плащаш. Тъжна работа.
За пореден път разбирам, че Iphone е нещо, което променя света и мисленето на хората...Вижте колко философски разсъждения само заради едно негово приложение
.

iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
iPad 2 3G 64 GB
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не адаш, натъкваме се на хора, достойни за съжаление...petar83 написа:За пореден път разбирам, че Iphone е нещо, което променя света и мисленето на хората...Вижте колко философски разсъждения само заради едно негово приложение.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Johnny, спиш мойто момче.Хахаха.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Вярно е, тъкмо се чудех с моята кола от балъците или от тарикатите съм и гледай как се отплеснах 

Хехе. Адаме, не ме съжалявай, бе. Все още има кво да ям
Джони, ако не беше краднал толкова софтуер, щеше да се возиш с трамвая 
Някой успял ли е да подкара програмата като основно смс приложене? Имам предвид да тръгва от иконата епъл за смс-и? При мен не става дори и след поредният ъпдейт.

Някой успял ли е да подкара програмата като основно смс приложене? Имам предвид да тръгва от иконата епъл за смс-и? При мен не става дори и след поредният ъпдейт.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
При мен също не иска да се сложи като дефолтна. Интересното е, че предната версия нямаше проблеми. В момента съм с 0.8.8.
Понякога не липсата на пари или стискането им е причина за чакане на Crack, а това че няма как да платиш (нямаш карта, нямаш Пейпал, не си вкарал пари вътре, мързи те да идеш до банката и т.н) Така че не се задълбочавайте толкова , кой знае какво станало.