Приложението SBSettings и Toggles за него.

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
ogynche
Обратна връзка:

Приложението SBSettings и Toggles за него.

Мнение от ogynche »

Бъдещето на BossPrefs се нарича SBSettings. Току що го намерих и много му се кефя. Ето скрийншот от мен:

Изображение

Темата може да бъде намерена тук, а програмата в Cydia.
Apple iPhone 2G 16GB FW 2.2.1
Аватар
mupo

Re: SBSettings

Мнение от mupo »

От седмица го използвам и ми допада.
Отначало без да исках слайдвах по статусбара или и аз не зная как, но го активирах и се дразнех. Свиква се и сега нямам проблеми.
Ето и тема за Tenuis благодарение на момчетата от споменатия от ogynche сайт.

Изображение
Аватар
petkoxray

Мнение от petkoxray »

А откъде да го свалим ?
mariankata

Мнение от mariankata »

Ама чети бе човек (имам чуството, че като видите, че има нещо ново и 'айде веднага - дай да инсталираме, без даже и да погледнете за какво служи това "нещо ново").
Разгледай първият пост "до край" и ще видиш "от къде" да го свалиш.
v3s0

Мнение от v3s0 »

eee.. и аз свалих вчера... програмата .. и е мн яка.. обаче на ся ъпдейтнах.. и познаи...неще нищо да ми излиза.... при вас как е .... я бързо някой да каже напрвил ли е ъпдейт и работи ли .. :D
v3s0

Мнение от v3s0 »

не не... филма ся е такъв ..че програмта не работи при заключен тел.. трябва да сте в менюто и с 2 пръста да ги спуснете от горе на долу та да ви излезе менюто на програмта... според мен кофти ... щот преди ъпдейта... си бачкаше програмата при заключен тел .. което е по-голюмо..удобство... поне за мен де... ;)
DDonev

Мнение от DDonev »

Излезе и версия 1.0.2 с Dock възможности в нея.
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Работи си при заключен телефон.
Пуска се чрез плъзване по сатусбара (отляво надясно, отдясно наляво, отгоре надолу, отдолу нагоре) или чрез натискане върху статусбара с два пръста.

Edit: Сега видях че има още един ъпдейт и при него не работи при заключен телефон.
v3s0

Мнение от v3s0 »

ае къв е тоя статусбар е... при мене от никъде неще да ми го пусне .. плъзгам по целия тъч и неще и неще... да не би да е дето имам интелл скрийн... ама не вярвам да е от това , защото като го инсталирах още първоначално си бачка6е и с скриина и при заключен телефон... обаче ся след ъпдейт неще да ми се пуска при заключен телефон ?!?

Edit:еее да го ева ..аз пък не видях тоя едит ... ся видя ли че при ъпдейт не бачка при заключен тел... което според мен програмата си губи почти..50% от функциалността си .. ;)
blackiee

Мнение от blackiee »

Ефектна е! Ако се активираше при заключен тел. - да, но щом трябва да отключвам и след това с два пръста да "дърпам"... мога просто с един пръст да си пусна boss :)
mariankata

Мнение от mariankata »

Можеш естествено. Ако искаш бързина и SBsettings меню в почти всяка апликация ще го ползваш. Ако не, BossPrefs винаги си остава на разположение.
п.п.
А и не е нужно с 2 пръста да пускаш менюто на SBsettings (това е само вариант ако не искаш да си плъзнеш пръста).
Аватар
djskinar

Мнение от djskinar »

А някой да го е подкарвал под 2.2 ?

edit: За да не спамя, зе че стана сега но да ли е имало нова версия от последната
Последно промяна от djskinar на 24 Ное 2008, 20:57, променено общо 1 път.
Аватар
ML16

Мнение от ML16 »

Да аз, няма проблем.
May The Force be with You!
molivablue

Мнение от molivablue »

Само не разбрах, трябва ли да се деинсталира BossPrefs и след това да се сложи SBSettings ????
iPhone 3G S 16GB white; iOS 4.3.3 (8J2); FW 05.13.04 ФЗ
iPad2 3G 64GB white; iOS 5.0 (9A334); FW 04.11.08
Аватар
vipe7

Мнение от vipe7 »

molivablue написа:Само не разбрах, трябва ли да се деинсталира BossPrefs и след това да се сложи SBSettings ????
Можеш да си боравиш и с двете! Аз до днес бях и с двете, но след ъпдейт към 2.2 съм само с SBSettings понеже няма смисъл според мен от бос-а
Изображение
Аватар
cvalio

Мнение от cvalio »

SBSettings 1.0.4 Adds Notepad Widget
Thursday, 27th November 2008, 10:11 am

А вече има 1.0.5 :))

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
Аватар
morpheus

SBSettings нещо не работи както трябва

Мнение от morpheus »

Наистина чудесно приложение, но ... нещо не работи както трябва.
При опит да активира ssh - бутона позеленява, но на практика ssh не се активира (WinSCP нанайси феродо). Влизам в BossPrefs - ssh стои изключен; включвам от там - няма проблеми WinSCP се закача и започва да работи (т.е. ssh функционира перфектно).
Някакви идеи/препоръки...?
Благодаря предварително
Аватар
taf
Обратна връзка:

Re: SBSettings нещо не работи както трябва

Мнение от taf »

morpheus написа:Наистина чудесно приложение, но ... нещо не работи както трябва.
При опит да активира ssh - бутона позеленява, но на практика ssh не се активира (WinSCP нанайси феродо). Влизам в BossPrefs - ssh стои изключен; включвам от там - няма проблеми WinSCP се закача и започва да работи (т.е. ssh функционира перфектно).
Някакви идеи/препоръки...?
Благодаря предварително
И при мен ssh функцията не работеше коректно ( от бутона се изключва, но на практика работеше), за разлика от боспрефс, поради което се принудих да го деинсталирам.
iPhone 8GB - 1.0.2>>>1.1.1>>>1.1.2>>>1.1.4>>>2.0.2>>>2.1>>>2.2>>>2.2.1>>>iPhone 3G (8GB) - 2.2.1>>>3.1.2>>>iPhone 4G - 4.1>>>4.2.1>>>iPhone 4S -5.0.1
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Аз нямам проблеми със SSH Toggle-a.
Освен да влезете в Cydia, чрез search да намерите sbsettingstoggles, да го деинсталирате, да рестартирате и пак да го инсталирате.
Последно промяна от mupo на 21 Дек 2008, 21:45, променено общо 1 път.
Аватар
ogynche
Обратна връзка:

Мнение от ogynche »

^ И при мен всичко е наред.
Apple iPhone 2G 16GB FW 2.2.1
Аватар
morpheus

Мнение от morpheus »

mupo написа:Аз нямам проблеми със SSH Toggle-a.
Освен да влезете в Cydia, чрез search да намерите sbsettingstoggles, да го деинсталирате, да рестартирате и пак да го инсталирате.
Опитах, но ... не помага. Просто SBsettings при мен не контролира ssh поради необяснима за мен причина I-)
Packo

Мнение от Packo »

Може и да греша, но откакто го инсталирах, имам чувството, че батерията пада, по-бързо!!!
Със стария iPhone 8G, ми държеше повече отколкото с чисто новея 3G и инсталиран SBSettings, при абсолютно идентичен режим на експлоатация!
Вчера го махнах, и ще видим как стоят нещата без него!!
iPhone 3G 2.2 fw
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

SBSettings по никакъв начин не влияе на батерията. Забелязъл съм обаче, че понякога при рестарт от проложението, след стартиране на телефона ми е включен SSH. Така че, ако ти си правил рестарт от програмта, има вероятност след това да ти е пуснат SSH, в резултат на което батерията ти пада по-бързо.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
citro

Мнение от citro »

при вас във dock application излизат ли ви photos че при мен ги няма
Аватар
Agent_004

Мнение от Agent_004 »

Здравейте , искам да споделя и моите впечатления от SBSeting , не разбирам що е то SSH не го и ползвам ... най ми помагат бързите бутони към WIFIто и статуса на батерията като я пипна само нея и ми се превръща в цифровата равностойност на процентите , Но забелязвам че батерията ми пада доста бързо при пълно зареждане сутрин едвам ми стига до 11 вечерта без кой знае колко разговори и без кой знае колко ръчкане ... SSH ми е OFF и в SBSetings и в BOSSPREFSа , телефона е 3G 16GB и е на 1 седмица .... забелязвам че USAGE TAME ми е еднакъв и на USAGE и на STANDBY ... Ако някой има мнение по въпроса нека сподели .
Iphone 4S , 16GB, Black, NL, F.W. 5.0.1.
Публикувай отговор