BlueTooth HandsFree
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
BlueTooth HandsFree
Колеги, кой ползва такова устройство и какво ползва ? и какви впечатления има ? Аз се колебая дали да си зимам Епълското, но има доста негативни ревюта към него и не ми се иска да рискувам с 200лв.
Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
Re: BlueTooth HandsFree
Аз ползвам Plantronics и съм много доволен. Струваше към 70 лв. някъде.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
И аз съм с Plantronics. Взех си го от Германос за 49лв обаче е пушка. Радва ме супер много. И държи доста.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Искам пикчър 

Using MacBook Air + MacBook Air SuperDrive + iPhone 2g with 8GB storage and FW 1.1.4
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Ето я мойта грозотийка. Обаче върши чудна работа на непретенциозна цена.

п.п. Тъпото е, че от 2 дена не знам къде е

п.п. Тъпото е, че от 2 дена не знам къде е

Адаме, провери ли... в ухото си? 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Принципно тва не ме кефи
искам някво по яко :П Да ме грабне на дизайн, да има добра продуктивност и функционалност и да е до 200лв 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
На мен не ми дреме кво ще имам в ухото щом върши работа. Отвори някой сайт избери си първия който струва 200лв и си го поръчай.
Аз ползвам една Motorola - HS801.

Нямам забележки. Само, че сякаш вече не държи добре батерията, може би е дошло време за смяна.
Ако питаш мен вземи Apple/ското, ще се жертваш за iPhone Bulgaria общността и ще разкажеш как е. Мен ме спира само начина на поставяне, като го гледам на картинка и съм почти сигурен, че ще ми пада от ухото.
Иначе, много добре изглеждат тези от серията Discovery на Plantronics, примерно Plantronics Discovery 925 - Black.

А най-искам ето този красавец - Cuffie Contour Metal Bluetooth per iPhone, но не намерих откъде да си го поръчам.

Да не забравяме, че Apple/ското показва нивото на заряд в status лентата на iPhone/a. Много ми е интересно, горното Bluetrek/че дали и то показва, но никъде не намерих инф-я (най-вероятно не). А и друго интересно има при Apple/ското - там дори няма нужда НИКОГА да се въвежда passkey, просто се свързва с телефона и си работи (поне така твърдят Apple).

Нямам забележки. Само, че сякаш вече не държи добре батерията, може би е дошло време за смяна.
Ако питаш мен вземи Apple/ското, ще се жертваш за iPhone Bulgaria общността и ще разкажеш как е. Мен ме спира само начина на поставяне, като го гледам на картинка и съм почти сигурен, че ще ми пада от ухото.
Иначе, много добре изглеждат тези от серията Discovery на Plantronics, примерно Plantronics Discovery 925 - Black.

А най-искам ето този красавец - Cuffie Contour Metal Bluetooth per iPhone, но не намерих откъде да си го поръчам.
Да не забравяме, че Apple/ското показва нивото на заряд в status лентата на iPhone/a. Много ми е интересно, горното Bluetrek/че дали и то показва, но никъде не намерих инф-я (най-вероятно не). А и друго интересно има при Apple/ското - там дори няма нужда НИКОГА да се въвежда passkey, просто се свързва с телефона и си работи (поне така твърдят Apple).
Последно промяна от ivaylodj на 13 Ное 2008, 14:23, променено общо 2 пъти.
iPhone 3GS 16GB Black BG / FW3.1.2 JB
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
iPhone 3G 16GB Black IT / FW3.0 JB
MBP [late '08]
Ето ти огромен избор - http://www.plantronics.com/europe_union ... h-headsets" onclick="window.open(this.href);return false;
По-добро от Плантроникс няма. Избери си някой модел и после тичай в Германос.
По-добро от Плантроникс няма. Избери си някой модел и после тичай в Германос.
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Ами пробвай с това тогава
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... ilit=Jabra" onclick="window.open(this.href);return false;
около 290 лева е
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... ilit=Jabra" onclick="window.open(this.href);return false;
около 290 лева е

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Взех си 815-ката от Германос. Замомента е ОК. но пък не съм я ползвал кой знае колко.
А защо си я взе от Германос?
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
1-во щото ти ми каза да отида там
и 2ро щото ми направиха 15% отстъпка
тъй като познавам управителя на магазина. 2 години гаранция,

http://www.plantronics.com/europe_union ... -925-black" onclick="window.open(this.href);return false; < баща ми си купи такова става за 2 телефона едновремено но не съм пробвал с iPhone той ползва HTC Diamond и Sony Ericsson W880i
Много е готино стои в ухото не се усеща и не тежи няма как да падне сложих си го и скачах поне 20 пъти не падна =]
Много е готино стои в ухото не се усеща и не тежи няма как да падне сложих си го и скачах поне 20 пъти не падна =]
Искам само да ти кажа, че с 815 си направил страшен избор. От 3 месеца го ползва баща ми. Всеки ден пъ, всеки ден с двата телефона. Само добри думи за него.
п.п.
Аз му го купих
п.п.
Аз му го купих

iPod Touch Firmware : Updated To 2.2
Аз подари лични причини си харесвам Jabra и съм с JX20 Pura Titanium. Много съм доволен, а и поддържа здвояване с два телефона
.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Аз само да вметна че на 2рия ден моя Платроник спря да бъде визибъл ( не само за моя Айфон, а и за този на 1 приятелка и за 1 нокиа ) и днес ще ходя да ми го сменят.
Хихихи Плантроникс
.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
Прочети си опътването!!! Баща ми имаше същия проблем. 

iPod Touch Firmware : Updated To 2.2
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Оправиха го
Бил съм си изключил визибилитито 

Ех, адаш, кога ли ще си забравиш главата нейде 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- I.Netsov
- Money Maker
- Обратна връзка:
Абе мани, главата ще си забравя, жените парите ще ми земат. закво живея аз изобщо 

Момчета искам да ви питам, тъй като аз си ползвам слушалките на телефона за handsfree, знаете ли някакъв начин по които да накарам мобифона сам да вдига след второто позвъняване примерно (auto answer дет му викат
). Защото е много практично докато карам да трябва да си бъркам из джобовете, че да мога да говоря без ръце