mySMS - СМС клиент с много възможности

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аватар
anthony
Не барай

mySMS - СМС клиент с много възможности

Мнение от anthony »

В Cydia се появи дълго чакано (поне от мен) приложение за СМС-и. С него може да изпращате контакти, да правите forward на сми-и или да ги изпращате до много хора едновремнно. Освен това може и да ги криптирате. Програмата позволява използване в landscape режим. Има един малък недостатък обаче - платена е. Да видим Джони ще помогне ли.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Re: mySMS - СМС клиент с много възможности

Мнение от johnnybravo »

Качил съм го от преди два часа поне, но проблема е че кракера май не си е свършил работата както трябва

MySMS.v1.0.Cracked.APP-Mr.KEnNY
Трябва да се задават права 0777 на папката и всички файлове.

едит:

Просто инструкциите се появиха няколко часа след crack-а :)
1. Install MySMS via Cydia.
2. Respring, BUT DO NOT LAUNCH MySMS yet.
3. Replace the original /private/var/stash/Applications/MySMS.app with the cracked app, via SSH.
4. Set permission to 0777, recursively.
5. REBOOT.
6. Done.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

При мен пак не се получава.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

И при мене
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Чакаме друг специалист, KEnNY не става :)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Задайте първо 0777 на самата папка, после влезте в нея и маркирайте всички файлове - задайте и на тях 0777. После влезте и в двете подпапки в самата папка и задайте на файловете вътре им (по един файл във всяка папка) 07777. Рестарт и ще се получи.
Играчка е, ама...

Интерфейсът на самата програма нещо не ме израдва. Бутоните са все едно рисувани от племенника ми. Иначе има възможност да се изключи дефолт смс клиента и да се ползва тази програма по подразбиране. Поне да бяха вградили и криене на смс-а от заключения екран... щеше да е допълнително удобство (иначе трябва допълнителна програма).
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ебаси и труда си правите за 8 лв.?!? Честно, не мога да го разбера :) Аз си я купих с кеф. После при всеки ъпдейт ще имате пак същият проблем. И пак заради един малък Джак.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Някой Джак ли спомена? (:|f
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

anthony, важното е да излъжеш системата, не осемте лева ;)
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Съгласен съм, но за разни игри и прочие безсмислици. Това приложение лични за мен е много полезно и не искам да ровя за кракове при всеки ъпдейт. Платих си пикливите 5 долара и ще съм спокоен. Всеки сам си решава. А системата не можеш да я излъжеш. Рано или късно всички отиваме на едно място. И плащачите, и пиратите :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Вече има ъпдейт на MySMS. Честито на пестеливите. Пак ще се чака :)
v3s0

Мнение от v3s0 »

дае програмата е много яка .. аз си я сложих още като излезе крака :) .. и сега няма да е update..доакто не илезе и другия крак за новата версия... :P та искам да попитам .. като получоте нов смс... на нея излиза ли ви цифрата 1 както на обикновената програма...На мен ми излиза но като вляза в програмата и изляза без да съм прочел смс-а .. чак тогава ми се показва цифричката 1 .. !?!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

При мен си работи нормално. Показва ми с червена цифра колко смс-а имам непрочетени. Ама това е бял кахър за теб. Все пак си спестил маса пари от програмата. Може следващият крак да е по-добър и да го оправи това.
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Вече има нов ъпдейт, а още не са кракнали стария. Но все пак 8 лв. са си сериозни пари за притежателите на телефони по 1200. Все ще излезе читав крак. Търпение скръндзи :)
Аватар
Chekara

Мнение от Chekara »

anthony... не се кефи , че си дал 8 лева , като си кракнеш програмата... удоволствието е много по-голямо , чувстваш че си прецакъл системата и си "над закона" ... т.е. влезнал си в матрицата ; пък и вече iphona не е толкова престижен колкото преди... 600-700 лева... сульо и пульо имат iphone ,а даже не знаят ква им е операционната система...
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Машала. Влизай смело в матрицата. А като порастнеш, ще разбереш как тарикатлъка ти бърка отзад бежалостно. Между другото, когато си похарча парите за нещо стойностно, никога не съжалявам. Продължавай да лъжеш системата и да живееш във филми. Животът, за съжаление, има реални измерения и не винаги е полезно да си тарикатче. Трябва да имаш и други достойнства. Просто докато балъците са платили колосалните 5 долара и си ползват програмата, хитреците чакат крака, ръце, рамене за да я ползват. Накрая много често получават един друг орган от мъжкото тяло. Но всеки сам си решава как да постъпва. В новата версия има малка промяна в иконата и ми харесва повече.
Аватар
Chekara

Мнение от Chekara »

нека само те попитам каква кола караш... сигурен съм , че не е некоя G500 или Ml320 или GL , абе не караш неква кола за над 60000 лева... нали ? а повечето тарикати карат някой от горе посочените и то точно щото хитруват... крият данъци и правят далавери... От нас двамата ти си тоя който живее във филм... Това тук не е Америка... това е България и ако искаш да си по-напред от останалите , да си праиш кефа в тази страна... ще хитруваш . А относно 5$ , които се плащат за програмата - това са си 8 лева и предпочитам да не ги дам ,защото не съм ги намерил на улицата и нямам пари в излишък
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Браво. Относно каква кола карам и с какво си изкарвам парите - има доста хора тук, които знаят. Ако това толкова те вълнува, ще ти кажа. Имам БМВ 535i. Само недей да подценяваш хората, поради това, че пишат в някой форум. Ужасно жалко е, че млади хора като теб разсъждават така. За вас Маргина е по-голям герой и пример за подражание от Левски и Ботев. Най-важното е каква кола караш и какви курви чукаш. Точно и за това всичко тук е пумия. Много хора сме постигнали доста неща в живота си и то без тарикатлъци. По същата логика, поради която крадеш софтуер, сигурно крадеш и храна от магазините или дрехи, а? Защото не си си намерил парите на улицата и нямаш излишни. Ама пък е много cool да си над закона, да излъжеш системата. Ти сигурно и данъци не смяташ за редно да плащаш. Тъжна работа.
petar83

Мнение от petar83 »

За пореден път разбирам, че Iphone е нещо, което променя света и мисленето на хората...Вижте колко философски разсъждения само заради едно негово приложение :).
iPhone 4 16GB
iPad 2 3G 64 GB
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

petar83 написа:За пореден път разбирам, че Iphone е нещо, което променя света и мисленето на хората...Вижте колко философски разсъждения само заради едно негово приложение :).
Не адаш, натъкваме се на хора, достойни за съжаление...
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Johnny, спиш мойто момче.Хахаха.
Аватар
johnnybravo
Обратна връзка:

Мнение от johnnybravo »

Вярно е, тъкмо се чудех с моята кола от балъците или от тарикатите съм и гледай как се отплеснах :)
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Хехе. Адаме, не ме съжалявай, бе. Все още има кво да ям :) Джони, ако не беше краднал толкова софтуер, щеше да се возиш с трамвая :)
Някой успял ли е да подкара програмата като основно смс приложене? Имам предвид да тръгва от иконата епъл за смс-и? При мен не става дори и след поредният ъпдейт.
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

При мен също не иска да се сложи като дефолтна. Интересното е, че предната версия нямаше проблеми. В момента съм с 0.8.8.
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Понякога не липсата на пари или стискането им е причина за чакане на Crack, а това че няма как да платиш (нямаш карта, нямаш Пейпал, не си вкарал пари вътре, мързи те да идеш до банката и т.н) Така че не се задълбочавайте толкова , кой знае какво станало.
Публикувай отговор