OrbLive - Гледай ТV
Re: OrbLive - Гледай ТV
Аз имам следният проблем. Инсталирах си всичко нагласих си папките, отворих портовете, като дам Чек на портовете пише - DirecStream working. В сайта засича всичко, музика, клипове, снимки и etc... Също и телефона влизам навсякъде, но като се опитам да пусна файла ми изписва - Failed to play this media. Ако може да помогнете, Благодаря!
момчета я дайте малко стремове на БГ телевизии... че нищо неми върви от тези до тук
На мен при Video & Music ми изписва Failed to play this media .
плс ХЕЛП

- Grievous
- Обратна връзка:
Чети темата детайлно и ще разбереш как става,особенно внимание на скрийншотовете на johnny.
Моля ви дайте работещ стрийм за канал 1 и нова тв а може и нещо по така...... ХХХ 

Права всичко по скринчетата ама пак нищоGrievous написа:Чети темата детайлно и ще разбереш как става,особенно внимание на скрийншотовете на johnny.

всичко си ми работи добре,но камерата на лаптопа ми е вградена и след като я пусна забива и не мога да я спра.са6то така не мога да я гледам на iPhone-a.някои ако има информация или му се е случвало подобно нещо да помага 

Много добра програма

дайте стримове за бг тележизиите плс...
1.TV2: [url]mms://91.121.92.141/520132218[/url]
2.BTK: [url]mms://87.120.130.6/vtk_direct_q1.wmv[/url]
3.7Дни:[url]mms://84.1.246.5/7dni[/url]
Имам акаунт в IPTV и мога да гледам но нещо не мога да адна стримове от там към ORB ако някой е в час да сподели.
2.BTK: [url]mms://87.120.130.6/vtk_direct_q1.wmv[/url]
3.7Дни:[url]mms://84.1.246.5/7dni[/url]
Имам акаунт в IPTV и мога да гледам но нещо не мога да адна стримове от там към ORB ако някой е в час да сподели.
И аз имам акаунт в IPTV и имам кажи речи всичките телевизий
Но и аз незнам как да ги добавя... Ако някой сподели наистина ще е от голяма полза...
П.С. От вчера като пусна някоя телевизия ми изписва Orb failed to play this medium. Поразчетох се наляво-надясно, и разбрах, че трябва да се направи рестарт на телефона и на компютъра, но след 4 такива рестарта разбрах, че може би проблема не се решава така
Някой ако има ясното по въпроса нека сподели моля 

П.С. От вчера като пусна някоя телевизия ми изписва Orb failed to play this medium. Поразчетох се наляво-надясно, и разбрах, че трябва да се направи рестарт на телефона и на компютъра, но след 4 такива рестарта разбрах, че може би проблема не се решава така

- johnnybravo
- Обратна връзка:
kopcho написа:И аз имам акаунт в IPTV и имам кажи речи всичките телевизииНо и аз не знам как да ги добавя... Ако някой сподели наистина ще е от голяма полза...
В предните постове съм показал как се добавят Custom Channels
При мен различните канали са ми shortcuts за VLC с различни параметри за различните канали. Даваш Properties на шорткъта, или го отваряш с notepad, виждаш какъв е адреса и го paste в полето Path, както показвам на Screenshot-а по-долу.

Явно номера е в "изрязването".Ама какво да избера от всичкото това?
http://78.159.128.4/IPTV.bg/122605175,2 ... kanal1.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
А на шорт къта таргета изглежда така:"C:\Documents and Settings\Doctora\My Documents\kanal1.asx"
http://78.159.128.4/IPTV.bg/122605175,2 ... kanal1.asf" onclick="window.open(this.href);return false;
А на шорт къта таргета изглежда така:"C:\Documents and Settings\Doctora\My Documents\kanal1.asx"
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Пробвай да вкараш целия линк, ако не стане опитай с това:
http://78.159.128.4/IPTV.bg/122605175,259200,134834
http://78.159.128.4/IPTV.bg/122605175,259200,134834
johnnybravo,благодаря за помощта,но май ще се отказвам-сто процента Нетера и IPTV ползват защити които надали ще преодолея.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Не е така 
предишния ми доставчик беше партньор на IPTV и можех да гледам техните канали. Nettera не съм ги пробвал.

предишния ми доставчик беше партньор на IPTV и можех да гледам техните канали. Nettera не съм ги пробвал.
- Lyubo_lvl
- Обратна връзка:
Аз бях подкарал всички канали от IPTV...за жалост моя доставчик спря договора с тях...shveb написа:johnnybravo,благодаря за помощта,но май ще се отказвам-сто процента Нетера и IPTV ползват защити които надали ще преодолея.
iPhone 5 FW 7.0.6
сега в краина сметка работи ли с 2.1 тази програма! 

- johnnybravo
- Обратна връзка:
Дай акъл как става.Опитвах: директно да адна линка,да го задам в плейлиста и от там да го подам-не става.На медия плейъра съм задал всики видове протоколи за стриминг.От ОРВ-а не потеглят,камо ли от телефона.Lyubo_lvl написа:Аз бях подкарал всички канали от IPTV...за жалост моя доставчик спря договора с тях...shveb написа:johnnybravo,благодаря за помощта,но май ще се отказвам-сто процента Нетера и IPTV ползват защити които надали ще преодолея.
P.S. В по-горния пост дето съм дал стримове работят.
съжелявам че досаждам пак,но имам проблем при мен не ми излиза orbitlive в инсталер даите някакъв sorce! МОЛЯ

Свалям си Installa на програмата на PC-то и като пусна да се инсталира ми исписва това :The previous install of Orb needs to be removed. Please uninstall it and run this installer again. Какво да правя моля кажете
- Grievous
- Обратна връзка:
Ми явно имаш инсталирана стара версия на компютъра си,махни я и сложи новата.