3D Анимация на Бербатов
3D Анимация на Бербатов
От този линк http://downloads.manutd.com/graphics.aspx?type=CANIM" onclick="window.open(this.href);return false; най-долу в ляво има една анимация на Бербо та.........
Ако я намеря някаде без да се кихат 2,99USD, (ако някой друг може да я намери free да сподели ) дали ще мога да си я сложа като background.
Ако я намеря някаде без да се кихат 2,99USD, (ако някой друг може да я намери free да сподели ) дали ще мога да си я сложа като background.
Glory Glory Man Utd
Re: 3D Анимация на Бербатов
Няма да можеш да я отвориш и няма да се мърда.
Защо да не се мърда? Ще се мърда, но надписа ще стои върху нея:

Благодаря ви за отговорите.......ще пробвам да я сложа на айфона. Предполагам, че с winterboard ще тръгне
........или?

Glory Glory Man Utd
За такова менте като него толкоз. Големия футболист дет го мързи да си мръдне гъза за националния отбор. В кофата 

http://bgiphone.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false;
Ами мога да го взема у нас в нашата кофа 

Взимай го. Щом искаш гей в кофата 

Че в националния нещо не му върви си прав ама, че чак бил менте...........хахахахаххахаха. Щом трениьор като Сър Алекс го е взел и то за една доста голяма сума............................. а бе сам си прави изводите.Petk0FF написа:За такова менте като него толкоз. Големия футболист дет го мързи да си мръдне гъза за националния отбор. В кофата
П.С. Аз съм горд, че има българин в любимия ми!!!!!
Glory Glory Man Utd
Дали това със Сър Алекс и голямата сума няма нещо общо с изказването на anthonythunder4o написа:Че в националния нещо не му върви си прав ама, че чак бил менте...........хахахахаххахаха. Щом трениьор като Сър Алекс го е взел и то за една доста голяма сума............................. а бе сам си прави изводите.Petk0FF написа:За такова менте като него толкоз. Големия футболист дет го мързи да си мръдне гъза за националния отбор. В кофата
П.С. Аз съм горд, че има българин в любимия ми!!!!!

Хахахаха
Това, че рита добре за Манчестер не го прави голям нито пък велик. Христо Стоичков дет уж бил незнам си къв се раздаваше и в Барса и в Националния. Ето това е велик футболист. А тва че тоя го продали скъпо ... ква файда? Дребните душици си остават такива. Него го няма в нито една престижна номинация освен в Бг но и оттам почна да изпада.
Petk0FF написа:Това, че рита добре за Манчестер не го прави голям нито пък велик. Христо Стоичков дет уж бил незнам си къв се раздаваше и в Барса и в Националния. Ето това е велик футболист. А тва че тоя го продали скъпо ... ква файда? Дребните душици си остават такива. Него го няма в нито една престижна номинация освен в Бг но и оттам почна да изпада.
Вица за ада дето нямало нужда от дяволи в българския казан важи с пълна сила тук

Добре,че той поне успя да излезе от тоя казан - сега и да се откаже от националния напълно ще го разбера.Вече играе в любимия ми отбор така,че няма да ми липсва

Това,че е един от най-скъпите трансфери направени в премиършип определя с много голяма точност класата му.Тук ултраси предимно на синия БГ отбор,който струва колкото автобуса на Манчестър Юнайтед го плюят и ще стискат палци да се провали.Ултрасите пък на червения отбор го мразят заради пропуските му срещу Левски в последните си мачове в БГ.
Общо взето отношението към Бербатов е като почти всеки успял с честен труд навън българин.Това,че може да купи и продаде два пъти целия български футбол със парите си му привлича завистта на половин България.Но за разлика от бай Ганьовеца Стоичков,той поне представя България с добро ..
Темата е за 3D анимация, не за коментари относно качествата на Бербатов като футболист. Хайде, много моля...
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Общи приказки е раздела, хората мога да си правят квото си искат. Дори да създадат тема за вредата от марихуаната и да разискват двойна плетка с 3 кутелци за търлъци ...Sisq0 написа:Темата е за 3D анимация, не за коментари относно качествата на Бербатов като футболист. Хайде, много моля...
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Това изказване ти е най-смешното от всички.Petk0FF написа:...Hего го няма в нито една престижна номинация освен в Бг но и оттам почна да изпада.
Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов намери място сред 55-те имена, които бяха номинирани за символичния национален отбор на света за 2008 година.
Нападателят на "Тотнъм" и капитан на националния отбор по футбол Димитър Бербатов е сред 50-те номинирани играчи за "Златната топка" на списание "Франс футбол".
Не злобейте, радвайте се, че българин играе в един от най-добрите отбори в света!Нападателят на Тотнъм от България Димитър Бербатов бе номиниран за Отбора на века на Асоциацията на Професионалните футболисти в Англия.
България над всичко!
Ти май не разбра че хич не ми дреме каде играе и колко взима. За мене националния е над всичко. А в него играе като парцал. Затова и за мене си е парцал. А и не само той да бъдеме точни. 

Бе, какъв национален отбор, я не се излагай. "Националният ни отбор" се състои от трима футболисти - Двамата Петрови и Бербатов, а останалото е пълнеж. И какво, очакваш трима души да носят на гърба си останалите всеки мач, ли? Много ясно, че в един момент ще спрат да се напъват. Тяхната мисия е обречена в националния с подобни "колеги". Какво стана с Мартин Петров, като се хвърли на ползу роду ненапълно възстановен. Сега ще стои и ще гледа Премиършип по телевизията до догодина. Напълно ги оправдавам, че не се напъват в национала - да не би БФС да им плащат заплатите.
Само наивниците останаха да вярват, че от тоя отбор става нещо.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Аз пък не съм съгласен с теб. Националният отбор се състои само от един човек - Георги Петков или Димитър Иванков, в зависимост кой от двамата играе. Изброените от теб трима играчи имат принос за 2-3 победи последните години, но пък само от Грузия щяхме да паднем с 5:0, ако не беше вратарят.
Да ти кажа поне 90% от българите са на твойто мнение........отделен е въпросът, че ги е срам да си го признаят!!!!!!!Sisq0 написа:Бе, какъв национален отбор, я не се излагай. "Националният ни отбор" се състои от трима футболисти - Двамата Петрови и Бербатов, а останалото е пълнеж. И какво, очакваш трима души да носят на гърба си останалите всеки мач, ли? Много ясно, че в един момент ще спрат да се напъват. Тяхната мисия е обречена в националния с подобни "колеги". Какво стана с Мартин Петров, като се хвърли на ползу роду ненапълно възстановен. Сега ще стои и ще гледа Премиършип по телевизията до догодина. Напълно ги оправдавам, че не се напъват в национала - да не би БФС да им плащат заплатите.
Glory Glory Man Utd
Абе то, по мои наблюдения, Бербатов и в Манчестър не се е занапъвал кой знае колко, но някак си му се получават там нещата.
Ше го видя у нас колко ще се напъне
Ше го видя у нас колко ще се напъне

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Абе тоя не може да играе бе. хахахаха. Евала на момчето. От нашия край е 

thoughts are the gun ... words are the bullets