Отдалечен достъп до вашата музика през iPhone
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Отдалечен достъп до вашата музика през iPhone
Една доста сладурска програмка, с която можете да слушате любимата си музика и да гледате любимите си филми от разтояние само с наличието на безжичен интернет. Инсталацията се оказва доста проста и лесна. Използването на самата програма също. Нека не губим излишно време и да започваме.
1) Инсталиране - Инсталирането на Simplify Media Mobile за iPhone/iPodTouch става през Installer, като самата програма се намира във категория Мултимедия
2) Използване - За да използвате програмата трябва да влезете със вашия Simplify Media юзър нейм и парола. Ако все още нямате акаунт можете да свалите програмата за Mac или PC и да си създадете такъв. Регистрацията минава бързо без излишни въпроси и без попълването на излишна като цяло информация.
3) Колкото повече приятели поканите на толкова повече музика ще се радвате, тъй като програмата позволява да слушате музиката на вашите приятели, които сте поканили (стига те да са приели вашата покана). След като инсталирате приложението на вашето PC или Mac натискате бутона Invite, при което ще бъдете подканени да въведете юзър нейм-а (screen name) на потребителя, чиято листа искате да добавите. След като поканата ви бъде приета листата на съответния юзър излиза на вашия iPhone и можете да прослушвате музиката без никакви проблеми където и да сте.
Функциите, които все още са в процес на разработка са: прескачане до следваща песен, опцията за прослушване на песента във средата или края, както и сортирането на музиката по албуми и жанр.
Самите изисквания на програмата са сведени до минимум, което я прави още по приятна и удобна за ползване. Simplify Media Mobile за iPhone/iPodTouch изисква фирмуеър 1.1.1 или 1.1.2 наличието на Installer и Simplify Media акаунт. Също така и наличието на стабилна безжична връзка. Когато за първи път се логнете, Simplify Media създава списък с отделечената музика, която е достъпна за вас.Процеса отнема няколко минути и плей листата се показва за определения компютър само след като песните бъдат напълно заредени. Евентуалните проблеми, които могат да настъпят са свързани с невъзможноста за прослушване на музиката. За решите възникнал проблем трябва да направите някои от следните неща:
1. Убедете се че имате активна безжична връзка
2. Ако използвате акаунт, които изисква ауторизация първо се логнете.
3. Ако вашият IP адрес е променен след като сте стартирали сесия, излезте от Simplify Media Mobile и след това се логнете отново
4. Ако има нужда от презареждане на базата данни, стартирайте Simplify Media Mobile след което отидете на Settings, и изберете Reset Database и Done след което рестартирайте приложението.
Линка за сваляне на програмата за PC или Mac e:
http://www.simplifymedia.com/iphone.html
1) Инсталиране - Инсталирането на Simplify Media Mobile за iPhone/iPodTouch става през Installer, като самата програма се намира във категория Мултимедия
2) Използване - За да използвате програмата трябва да влезете със вашия Simplify Media юзър нейм и парола. Ако все още нямате акаунт можете да свалите програмата за Mac или PC и да си създадете такъв. Регистрацията минава бързо без излишни въпроси и без попълването на излишна като цяло информация.
3) Колкото повече приятели поканите на толкова повече музика ще се радвате, тъй като програмата позволява да слушате музиката на вашите приятели, които сте поканили (стига те да са приели вашата покана). След като инсталирате приложението на вашето PC или Mac натискате бутона Invite, при което ще бъдете подканени да въведете юзър нейм-а (screen name) на потребителя, чиято листа искате да добавите. След като поканата ви бъде приета листата на съответния юзър излиза на вашия iPhone и можете да прослушвате музиката без никакви проблеми където и да сте.
Функциите, които все още са в процес на разработка са: прескачане до следваща песен, опцията за прослушване на песента във средата или края, както и сортирането на музиката по албуми и жанр.
Самите изисквания на програмата са сведени до минимум, което я прави още по приятна и удобна за ползване. Simplify Media Mobile за iPhone/iPodTouch изисква фирмуеър 1.1.1 или 1.1.2 наличието на Installer и Simplify Media акаунт. Също така и наличието на стабилна безжична връзка. Когато за първи път се логнете, Simplify Media създава списък с отделечената музика, която е достъпна за вас.Процеса отнема няколко минути и плей листата се показва за определения компютър само след като песните бъдат напълно заредени. Евентуалните проблеми, които могат да настъпят са свързани с невъзможноста за прослушване на музиката. За решите възникнал проблем трябва да направите някои от следните неща:
1. Убедете се че имате активна безжична връзка
2. Ако използвате акаунт, които изисква ауторизация първо се логнете.
3. Ако вашият IP адрес е променен след като сте стартирали сесия, излезте от Simplify Media Mobile и след това се логнете отново
4. Ако има нужда от презареждане на базата данни, стартирайте Simplify Media Mobile след което отидете на Settings, и изберете Reset Database и Done след което рестартирайте приложението.
Линка за сваляне на програмата за PC или Mac e:
http://www.simplifymedia.com/iphone.html
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Re: Отдалечен достъп до вашата музика през iPhone
Адското приложение с безпроблемно зареждане на всичката ми музика на компютъра от което съм изумен!За пореден път се убеждавам че имаш ли Wi-Fi с този телефон имаш света в ръцете си 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не знам дали по-точно може да се каже
Света в ръцете си
ооо дА!

thoughts are the gun ... words are the bullets
- xotspot.com
- Обратна връзка:
Програмата е добра, но изисква PC-то да е онлайн за да служи като сървър.
Според мен по-интересно би било разработването на P2P програма за онлайн директен стрийм, т.е. нещо като Joost.
Според мен по-интересно би било разработването на P2P програма за онлайн директен стрийм, т.е. нещо като Joost.
съгласен съм...но ако съм си изтрил сорсите от jaibreake процедурата...как да ги вазтановя
оправих се...и таз програмка е луда мнооо ми допада....
:lol:
:lol:
Здравейте.
Много интересен форум.
Радвам се че ви харесва нашият продукт.
Между другото, технологията е P2P. За iPhone е ограничена версия (клиент само),
но под Windows, Mac и Linux можете да поканите приятели.
След като добавите приятелите си, можете да слушате тяхната музика на вашият iPhone.
Явор
Много интересен форум.
Радвам се че ви харесва нашият продукт.
Между другото, технологията е P2P. За iPhone е ограничена версия (клиент само),
но под Windows, Mac и Linux можете да поканите приятели.
След като добавите приятелите си, можете да слушате тяхната музика на вашият iPhone.
Явор
- Grievous
- Обратна връзка:
Не съм на ти с компютрите и ако някой може да ми помогне с регистрацията къде и как става ще съм му много благодарен.
Какъв нет се изисква горе доло за Wi-Fi и upload на Pc-то,защото в провинцията нет-а е доста скапан.Sako написа:Адското приложение с безпроблемно зареждане на всичката ми музика на компютъра от което съм изумен!За пореден път се убеждавам че имаш ли Wi-Fi с този телефон имаш света в ръцете си
Айде сега като сте си качили песничките да ги споделим
назнам дали е точно така - ето го и моя скреен нейм : TeDDy
Хайде Адамов тебе чакам
Всеки друг който иска да се включи телефона кам компа ми да заповяда
Не е много музиката, но е е такава която трудно се намира - пример Лене Марлин, Сън Проджект ...
Дайте скреен неймове, че утре съм нощтна да има ко да слушам

Хайде Адамов тебе чакам

Дайте скреен неймове, че утре съм нощтна да има ко да слушам

iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
- Grievous
- Обратна връзка:
Инстал от AppStore вече и за firm 2.0.x но трябва да се обнови версията и за PC.
Ето линк за PC: http://www.simplifymedia.com/download.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето линк за PC: http://www.simplifymedia.com/download.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Айде и аз съм регистриран веке... sider
Имам доста музика, но е малко странна - World Music
Шернал съм почти целия каталог на http://www.putumayo.com" onclick="window.open(this.href);return false; ако някой си пада - да заповяда
не гарантирам че ще съм нон стоп онлайн, но все пак
) колкото толкова
Имам доста музика, но е малко странна - World Music
Шернал съм почти целия каталог на http://www.putumayo.com" onclick="window.open(this.href);return false; ако някой си пада - да заповяда

Ето ме и мен screen name:jabkata 

Програмката е чудесна, но забелязах един доста сериозен (поне според мен) недостатък. Песните, за които чинно си си платил и получил във формат protected AAC (m4p) са недостъпни. В това разбира се има логика, но тя е неприложима когато се отнася за музиката от собствената ти библиотека. Надявам се скоро това да бъде коригирано. Ако пък аз нещо не съм догледал, моля по-наблюдателните да помогнат.
iPhone 3GS 16GB, MacBook Air 1.6GHz, iMac 20" 2.4GHz
Нещо не мога да го направя, някой ако знае как да обясни моля.и да гледате любимите си филми от разтояние
iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
-
iPhone 1.1.4 , в категория Мултимедия ми липсва програмата Simplify, от къде да си я сваля ,моля за помощ
iPhone 3G S 16GB white; iOS 4.3.3 (8J2); FW 05.13.04 ФЗ
iPad2 3G 64GB white; iOS 5.0 (9A334); FW 04.11.08
iPad2 3G 64GB white; iOS 5.0 (9A334); FW 04.11.08
Сорса е на STE Packaging -> http://repo.smxy.org/iphone-apps/" onclick="window.open(this.href);return false;
Би трябвало да го има добавен, но все пак го добави и провери отново.
Би трябвало да го има добавен, но все пак го добави и провери отново.
и при мен не излиза даже като добавих сорса.??
забравих да кажа че съм с 2.1
-
Тогава го търси в AppStore, безплатно е.
ами много не му разбирам ама ми иска 4 долара.ако някои може да ми каже как става безплатно
- plamen5rov
- Обратна връзка:
Било е. Сега му търсят $3.99...mariankata написа:Тогава го търси в AppStore, безплатно е.

В Installer-а също го няма. Качих си версията за РС и си направих акаунт, но с версията за iPhone ударих на камък.
В Джони Браво ми е надеждата...

Blogatstvo.com - шътокуа за богатството, успеха и...нещата от живота
-
При Johnny не го намерих, затова ето.
мерси за помощта.при мен тругна идеално.само имам още един вапрос.мога ли да я ползвам тая програмка ако не са двете устроиства на един и същ wireless
-