Cooliris - префектна програма за търсене на снимки в нета!!!

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
lafs

Cooliris - префектна програма за търсене на снимки в нета!!!

Мнение от lafs »

Повечето от вас сигурно са чували за уникалната иновация cooliris...досега беше достъпна като плъгин за мозила и интернет експлодер-а, както и за сафари, а сега вече и за iphone и то от днеска;-)))...аз го дебна от една седмица и дори си водехме кореспонденция с пичовете дето го разработват...cooliris беше пуснат за известно време в applestore-a, но го изтеглиха заради бъг при ънинстал дължащ се на фирмуер 2.1...преговаряли са с apple и са намерили начин да го корегират...като и да е...програма е невероятна и е FREE!!!...наклонете си телефона на някоя посока леко след като я инсталирате....и се наслаждавайте ;-))

http://www.cooliris.com/iphone.php

директен линк към iTunes
ChEf

Re: Cooliris - префектна програма за търсене на снимки в нета!!!

Мнение от ChEf »

Лафс, кажи малко повече за тази програмка, защото не съм запознат много! По даденото описание звучи интригуващо!
Ай Ем БуЛгАрЧе!!!
lafs

Мнение от lafs »

преди да я дръпнете вижте демото от същия линк...това е 3D "стена" на която са разположени резултатите от вашето търсене..." можете да търсите в google, yahoo и други търсачки...като кликнете на някоя от снимките тя става по-голяма...а още едно кликане и е на целия екран....можете да изпратите линк към снимката по майла или да посетите станицата където е намерена снимката....визията и 3D ефекта са поразителни....единствено трябва да имате в предвид че смуче от нета и трябва да се ползва само на wi-fi...не че не може и иначе....но да не проплаче някой като си види фактурата от GSM оператора ;-)
Аватар
ammcfc
Обратна връзка:

Мнение от ammcfc »

Позволих си да сложа директен линк към тюнса в шапката, за да се спести търсене...;) и я сложих в "Програми..."
Програмката наистина е прекрасна! B-)
lafs

Мнение от lafs »

сега продължавам да си лафа с екипа-разработчик и ги питах и насочих към опция за разглеждане на офлайн картинки от директория "photos" (което обаче може да се укаже в конфликт с apple, а принципно към плъгина за мозила го има...)....и 2рото освен да се посещава сайта и да се праща маил с линк към снимката да има опция и за запис ;-)))....ще видим какво ще ми отговорят
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

lafs написа:сега продължавам да си лафа с екипа-разработчик и ги питах и насочих към опция за разглеждане на офлайн картинки от директория "photos" (което обаче може да се укаже в конфликт с apple, а принципно към плъгина за мозила го има...)....и 2рото освен да се посещава сайта и да се праща маил с линк към снимката да има опция и за запис ;-)))....ще видим какво ще ми отговорят

Според мен няма нужда от опция запис....все пак да не забравяме че iPhone-чо има опцията ScreenShot (power+home butons quickly) ....... ;)
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
jororaev
Обратна връзка:

Мнение от jororaev »

Хареса ми.Добра е.
iphone 2G 3.0
lafs

Мнение от lafs »

noo_good написа: Според мен няма нужда от опция запис....все пак да не забравяме че iPhone-чо има опцията ScreenShot (power+home butons quickly) ....... ;)
адски си прав...бях пропусхнал този момент, но все пак има и друго...ако тези снимки ни трябват да им се кефим само на телефона или да ги използваме за wallpaper-и става перфектно със скриншот(вече го тествах)..но ако искаме снимката с оригинални размери и да я използваме на ПС-то в последствие?...да мейл с линк върши работа...верно е..като се замисля -прав си no_good...излишна става опцията за запис(дефакто то си я има ;-) )
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

lafs написа:
noo_good написа: Според мен няма нужда от опция запис....все пак да не забравяме че iPhone-чо има опцията ScreenShot (power+home butons quickly) ....... ;)
адски си прав...бях пропусхнал този момент, но все пак има и друго...ако тези снимки ни трябват да им се кефим само на телефона или да ги използваме за wallpaper-и става перфектно със скриншот(вече го тествах)..но ако искаме снимката с оригинални размери и да я използваме на ПС-то в последствие?...да мейл с линк върши работа...верно е..като се замисля -прав си no_good...излишна става опцията за запис(дефакто то си я има ;-) )

Така или иначе ако ни трябва на pc-то ще си я дръпнем от там мъжки ;) браво,евала за програмката!!!
by NoGood

Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

Нали знаете, че като искаме снимката да е в оригинални размери задържаме пръст в-у нея и даваме Save :)
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
mariankata

Мнение от mariankata »

Това със задържането не важи за тази програмка (или поне при мен преди не искаше).
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

PunkoHead написа:Нали знаете, че като искаме снимката да е в оригинални размери задържаме пръст в-у нея и даваме Save :)

Мне не важи за нея....
by NoGood

siromaha

Мнение от siromaha »

Програмката е ВЕЛИКА.
Наистина щеше да е добре ако има "save picture" функция.
Да... става със Screenshot, но на всяка снимка долу в десния ъгъл има едно досадно "i" :)
iPhone 5, 64GB - 6.1.3
iMac (old)
iPad 2, 64 gb
iPod 20 GB - 2003 година :)
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

siromaha написа:Програмката е ВЕЛИКА.
Наистина щеше да е добре ако има "save picture" функция.
Да... става със Screenshot, но на всяка снимка долу в десния ъгъл има едно досадно "i" :)

Е то всичко на куп не става....а и без това когато го сложиш за Wallpaper не се забелязва.и ако имаше "save picture" пак щеше да си седи i-то .....то си е от програмката.... :)
by NoGood

Публикувай отговор