Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Аз да споделя Имах стара регистрация за Fring, но си бях забравил юзър/паса, съответно писах на съпорта им да ми ги изпратят на посочения мейл, а те ми казаха да не се занимавам с глупости, а да си направя нови )
Та ако сте си ги забравили като мен, не си губете времето, ами се регистрирайте наново )
Готово Това са иконите, вече оправих това със синьото, + звуците от скайп Ще променя и бутоните за обаждане и този за чат, жълтия, но това ще стане утре, а и сегашните са готини, ама не са скайп-стил
Ако на някой му хрумне кое още може да се смени, да казва
Линкът не работи
iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
mariankata написа:Fring за желаещите да го ползват за разговори през 3G / EDGE.
А някой има ли представа колко дърпа това че да знаем дали си заслужава да го ползваме или да си караме на нормални разговори?
1MB за 15 minutes разговор или на плана при който съм аз за 20 лева може да говоря 7.5 хиляди минути с цял свят , но не ме кефи, че закъснението е повече отколкото в скайп или поне така ми се струва...
На мен също ми направи впечатление закъснението и при WiFi,а при бек граунд режим дърпа ли трафик,някой има ли представа да не останем изненадани като дойде време да плащаме?
iPhone 16GB 2.1 Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000: CPU:Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM:3072MB DDRII /HDD:120 GB /Video Card:Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
dreamlover написа:На мен също ми направи впечатление закъснението и при WiFi,а при бек граунд режим дърпа ли трафик,някой има ли представа да не останем изненадани като дойде време да плащаме?
Ако при Background режим работиш с мобилен интернет а не с Wi-Fi е нормално когато някой ти пише, ти звани или просто за да те държи online да ти дърпа трафик.
от скайп за да може да се влезне с друг потребител
iPhone 16GB 2.1 Mac OS X Leopard 10.5.3 Intel (Kalyway) on HP Pavilion DV 8000: CPU:Intel Core 2 Duo T7200 2.0GHz / RAM:3072MB DDRII /HDD:120 GB /Video Card:Nvidia GeForce 7600 GO 256 MB /
Днес и аз с огромен ентусиазъм реших да изпробвам новия fring и съм що годе доволен но има някои неща които не мога да открия. Първо знаете ли как да махна този ужасен звук след получаването на нов message (дори и да си в отворена сесия с абонат пак дрънчи). Второ така и не успях дя го пусна в background mode и всеки път като затворя fring ме отписва. Възможно ли е да не поддържа background mode?
Иначе според мен програмата е по стабилна от миналата и версия.
Абе съфорумци... имам една питанка! Сигурно пак индиански въпрос задавам,но...
Как да направя beckup на старите икони в Fring.app за да ръгна новите Който може да ме просвети... да заповяда
Благодаря!!!
Не че е проблем, но нещо май се бъгяса фринга. Правя си Calls през скайп и е горе долу добре Пробвах през SIP, и тука е проблема, сутринта направих разговор (до САЩ) а сега ми дава постоянно че обаждането се е скапало. През SIP на компа, ми е нормално всичко... Трябва да преинсталирам фринга ли ?