Online камери през iphone
Online камери през iphone
Здравеите! Искам да попитам възможно ли е да се наблюдават охранителни камери от iphone през интернет? Има ли някакво приложение което трябва да се инсталира?
edit by handel
1. След препинателен знак се слага интервал!
edit by handel
1. След препинателен знак се слага интервал!
Re: online камери през iphone
Същото, с което ги наблюдаваш от компютъра. Много е важно какви са камерите. Ако са IP, имаш някакъв шанс.
- Lyubo_lvl
- Обратна връзка:
Re: online камери през iphone
Може да ги наблюдаваш ако на компютъра управляващ камерите използваш функцията за отдалечен достъп, но ще трябва да си инсталираш допълнителен софтуер (аз ползвам http://www.logmein.com тъй като вграденият в Уиндоус може да се конфигурира само за интернет експлорер. Лошото е че рефреша е само когато докоснеш дисплея.
ПС. Тук е момента да попитам има ли начин да се инсталира ActiveX контрол? До колкото знам ActiveX не се поддържа от Mac?!?
ПС. Тук е момента да попитам има ли начин да се инсталира ActiveX контрол? До колкото знам ActiveX не се поддържа от Mac?!?
iPhone 5 FW 7.0.6
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Re: Online камери през iphone
Може и през VNC, тогава няма нужда да докосваш нищо за да се рефрешне 

- johnnybravo
- Обратна връзка:
Опитай това: http://cam-viewer.com, влез през сафари.
kaмерите ми са вързани към DVR устроиство,от моя комп ги гледам през интернет експлоара.....През iphone отварям менюто на DVR,пиша паролата оба4е камерите не тръгват?!!! 

Ами няма да тръгнат, защото нямаш необходимите плъгини. Пробвай с VNC.
A можеш ли да ми кажеш откъде да си дръпна VNC за iphone:)Мерси предварително
- johnnybravo
- Обратна връзка:
И аз имам едно питане. Скоро ми се роди дъщеря и купих едно комплектче за видеонаблюдение което се състои от две части:видео камера с микрофон и нощно виждане и монитор с вграден приемник. Хич не съм доволен от този приемник.Често губи сигнал и прекъсва.Комплекта работи на 2.4GHz. Та въпросът ми е дали има програма за PC с която да мога да прихвана сигнала от камерата и да го гледам на PC и от там на телефона чрез VNC?
iphone 2G 3.0
Камерите ми са вързани за DVR устройство!Доколкото разбирам трябва да си инсталирам на iphona някаква по-нова JAVA.....ako някой знае да помогне....
Няма ли кой да помогне с тези камери ,че вече ми дойдоха до гуша
,и моите немога да ги подкарам през Iphone3.

iPhone3G
И аз имах този проблем, но мойте камери са IP, директно през браузера нищо не ставаше, случайно във сторето попаднах на програмка писана от производителя на мойте камери, инсталирах я и всичко е ОК
Намерих си и аз програмата с която се гледат,китайците я били дали в ръководството на DVR ,но няма кой да гледа.
iPhone3G