Дъно за MSI лаптоп?
Дъно за MSI лаптоп?
Може ли някои да ми помогне? Търся дъно за MSI ex610x? От къде мога да си намеря? От MSI ми искат 850 лв... бях го изпуснал и не ми приеха гаранцията 

Re: Дъно за MSI
Колега обикновенно в лаптопите се вграждат компоненти от други производители. Моя съвет е намери точно модел на дъното или парт номер и след това http://www.ebay.com" onclick="window.open(this.href);return false; Аз по тази схема намерих екран за sony vaio , който се оказа че е на Toshiba .
My personal Blog for living in US
blog.mitko.us
blog.mitko.us
Мерси за съвета! Аз пиша и малко на сляпо де, защотото лаптопа не е мой. Ако имам други въпроси ще питам пак. Благодаря още веднъж 

MSI са един от най-големите произовдители на дънни платки в света и е абсолютно невероятно да използват дъно на друг производител. Дай ми моля те точен модел на ноутбука, всички цифрички и буквички, които има. Ще проверя за по-добра цена.
MSI MEGABOOK EX610X-019
CPU AMD ATHLON 64 X2 TK-55 1.8GHZ
15.4" TFT AVC WXGA
RAM 2GB DDR II
HDD 160GB
VIDEO ATI HD2400 128MB DD3, UP TO 896MB
DVD-RW, SUPER MULTI
LAN GIGABIT, WLAN 802.11, HDMI OUT
CARDREADER, 1.3 MPX WEBCAM
NUMERIC KEYBOARD,BLUETOOTH
2.6 КG
CPU AMD ATHLON 64 X2 TK-55 1.8GHZ
15.4" TFT AVC WXGA
RAM 2GB DDR II
HDD 160GB
VIDEO ATI HD2400 128MB DD3, UP TO 896MB
DVD-RW, SUPER MULTI
LAN GIGABIT, WLAN 802.11, HDMI OUT
CARDREADER, 1.3 MPX WEBCAM
NUMERIC KEYBOARD,BLUETOOTH
2.6 КG
Сигурен ли си, че е дъното? Къде си го носил?
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Huku: Носи го при Антъни, за да разбереш наистина какъв е проблема. Е моя съвет. Пък ако имаш излишни 850лв давай
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Окей, началото на следващата седмица ще ти пиша едно ЛС да се разберем нещо. Благодаря много