Помощ! Отключване на iPhone XS MAX
Re: Помощ! Отключване на iPhone XS MAX
Вече не е в черни списъци.И да, той ще викаже когато го отключат за мрежа.Въпрос на много малко време е, а може и да е готов, зависи кога го е пуснал.
Да аз също видях че не е в черния списък вече, той ни каза че е пуснал запитване до Америка и Англия за отклюване, нещо такова 

-
От личен опит Ви споделям, че фабричното отключване по Вашия казус е на 99% невъзможно, дано този 1% Ви донесе успех, в което се съмнявам.MartinLN написа:Да аз също видях че не е в черния списък вече, той ни каза че е пуснал запитване до Америка и Англия за отклюване, нещо такова
Все пак надеждата умирала последна, казвали хората

За големите разбирачи, които смятат че разбират нещо...телефонът е отключен и работи безпроблемно. Моля за в бъдеще да запазите мнението си, когато не разбирате или пишете без да мислите. Благодаря само и единствено на човека(Krastanov), който ми помогна и предложи неговите услуги. Братле, явно в този форум е пълно с хора, които дори не са докосвали iPhone. Наистина ти благодаря за помощта и съдействието!
Радвам се че всичко е наред, със здраве да се ползва 

-
Кибиците поканени ли сме на почерпкатаkawabiker написа:Когато някой от вас отключи този телефон фабрично да ми се обади да го почерпя

iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
На цената на която го отключиха тоя телефон... то си е като да си купиш нов . Така,че това е е нещо като полюция в отключването. Те го чистиха, те го пускаха в цял свят уж, на цената на кон .
Така, че аз няма проблем да почерпя, ама тоз човек дет целия му джинс за Коледа изкара, него най-добре да търсиш за черпня
Така, че аз няма проблем да почерпя, ама тоз човек дет целия му джинс за Коледа изкара, него най-добре да търсиш за черпня

-
Айде сега , ти каза ,че ще черпиш ако този телефон се отключи. Няма значение какъв е начина и каква е цената която е платил, важен е крайния резултат. Аз съм кибик , не съм за черпнята , въпроса е принципен.
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Аз мога да ви почерпя и двамата. Само кажете кога и къде?! 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Не знам дали е заради вируса но имаме страшни проблеми с китайците.Пуснахме да се прави телефон със абсолютно същата процедура както беше при вас, ами за 2 дни го изкараха от черният списък и след още 3 го отключиха.Уж всичко беше наред но след още 2 дни оператора отново го вкара в черният списък и пак го заключи.Сега нито искат да ни върнат парите, нито пък да потворят процедурата.Дано вие с вашият да нямате такива грижи, защото сега ние не можем да направим нищо.1000$ им бяхме превели през PayPal и може да се заведе дело(през годините няколко пъти са ни връщали парите некоректни търговци след като сме завели дело и сме обяснили всичко), но има давност от 180 дни след превода, а при нас са минали и до тук.
Paypal не покрива връщане на парите при вашия случай.Има списък с нещата които. HЕ покрива и едното от тях е - извършване на услуги ,както е във вашия случай.