Здравейте,
извинявам се предварително ако не съм уцелил темата.
Интересува ме вашето мнение и по-специално за тези, които имат iPhone 11 Pro. 64GB смятате ли, че са достатъчни за този модел ? В момента имам 6s с 64GB и имам доста неща и ми стига, но при 11Pro със сигурност снимките ще са с по-голям размер.
Интересуваме , защото следващата версия е с 256GB а цената вече е драстична около 300 лв нагоре разлика.
Благодаря предварилтено
iPhone 11 Pro - 64GB - мнения
-
Re: iPhone 11 Pro - 64GB - мнения
При ios 13 уж приложенията заемали по-малко място, поради не помня каква причина така че щом до сега са ти стигали 64 гб и сега би трябвало да ти са достатъчни.ataman79 написа:Здравейте,
Интересува ме вашето мнение и по-специално за тези, които имат iPhone 11 Pro. 64GB смятате ли, че са достатъчни за този модел ? В момента имам 6s с 64GB и имам доста неща и ми стига, но при 11Pro със сигурност снимките ще са с по-голям размер.
Интересуваме , защото следващата версия е с 256GB а цената вече е драстична около 300 лв нагоре разлика.
Благодаря предварилтено
Аз съм с 11 pro max, и търсех 256 гб защото свалям много филми и сериали за гледане, музика и снимки но по операторите той е най-труден за намиране. За това се понапънах малко за 512 гигабайтовата версия която ми изскочи като оферта на цена колкото 256 гигабайтовата и не съжалявам.
Iphone 11 Pro Max 512 Gb Space Grey>iPhone 11black 256 gb>Iphone 8 plus
Re: iPhone 11 Pro - 64GB - мнения
manutd7601 написа:При ios 13 уж приложенията заемали по-малко място, поради не помня каква причина така че щом до сега са ти стигали 64 гб и сега би трябвало да ти са достатъчни.ataman79 написа:Здравейте,
Благодаря предварилтено
Аз съм с 11 pro max, и търсех 256 гб защото свалям много филми и сериали за гледане, музика и снимки но по операторите той е най-труден за намиране. За това се понапънах малко за 512 гигабайтовата версия която ми изскочи като оферта на цена колкото 256 гигабайтовата и не съжалявам.
Здравей,
благодаря за отговора. ДА , ще се спра на 64ГБ а и ще ползвам iCloud ако не ми стига