Iphone 6s се рестсртирва през 2 минути

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
bayrish

Iphone 6s се рестсртирва през 2 минути

Мнение от bayrish »

Ползвам iphone 6s. Проблемът ми е че изведнъж повреме на видеоразговор телефонът се рестартира. Когато се отключи се опитах да продължа разговора и пак... Забелязах че батерията ми е паднала от 47% на 7. Оставих го да се зарежда, но уви след известно време като го проверих не беше се заредил изобщо. зарежда се максимално до 20%. Изключих ги от контакта за да проверя от какво може да е проблема и то почна да се рестартирва през 2-3 минути. Ъпдейтнах го, но проблемът продължава. Въпросът ми е от какво може да е проблема? Батерията ми беше здрава. издържаше почти цяло денонощие при включен wi fi и мобилни данни.
Аватар
centur

Re: Iphone 6s се рестсртирва през 2 минути

Мнение от centur »

Време е за смяна на батерията, а ако е сменяна скоро ... значи самия апарат е за ремонт в сервиз.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
bayrish

Мнение от bayrish »

Ако е от батерията нормално ли е да зацикли така или е по вероятно да се самоизключва? Според вас струва ли си да го дам на сервиз(проблемът би трябвало да е сериозничък)или направо да го сменям с по-нов модел?
Аватар
centur

Мнение от centur »

Може да си един от "щастливците" попадащи в тази програма: Програма на iPhone 6s за проблеми, свързани с неочаквано изключване
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Публикувай отговор