от iPhone към iCloud / Проблем / Помощ

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
kristgeorgiev

от iPhone към iCloud / Проблем / Помощ

Мнение от kristgeorgiev »

Здравейте,
Разполагам с iPhone 6 Plus и за съжаление възникна проблем.
Опитвам се да кача снимките от телефона към iCloud, но за съжаление не се получава.
iCloud почти е празен, а снимките ми в телефона са едва 70. Дръг път не съм имал такъв проблем. Не използвам платено пространство за повече от 5 GB, тъй като това ми е достатъчно. Явно не ги синхронизира, понеже преди като влизах във Photos винаги най-отдолу ми изписваше syncing, както и в iCloud също. Но днес е различно и 3 часа чета в инернет всевъзможни начини за отсраняване на проблема, които се указаха безсилни. Кажете ми вашия опит и вашите препоръки. Кажете ми какво да направя, за да си кача снимките отново. Отоговарям на всякакви въпроси и питания.
До скоро!
Аватар
centur

Re: от iPhone към iCloud / Проблем / Помощ

Мнение от centur »

Какво не се получава?
Цъкаш си на Apple ID-то (най-отгоре като влезеш в Settings) > iCloud > iCloud Backup > цъкаш Back Up Now (ще ти иска Wi-Fi мрежа).
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
kristgeorgiev

И това направих, току що, но пак не става. Не ми синхронизира снимките с iCloud и не може да ми ги качи в облака.
kristgeorgiev

Здравейте,

След всички опити, които направих за отстраняване ан проблема, вашият беше най-ефективен. Снимките се качват успешно в клауда.
Огормни благодарности!

Поздрави! :)
Публикувай отговор