Проблем с приложенията от AppStore..
Проблем с приложенията от AppStore..
Здравейте,имам проблем с ползване на приложения от Appstore.Преди време явно съм изтеглил някакво приложение,което вече не ползвам и за да бъде пълната версия беше необхидимо да заплатя.Направих го,но продължаваше да ми иска още пари и излизаше съобщение,че трябва да заплатя съответна сума за да ползвам пълната версия.Повече не съм плащал и продължих да ползвам приложението в този му вид.Но когато имах пари на дебитната карта те автоматично се изтегляха и аз реално не знаех докога ще е така и колко още дължа.Затова се наложи да закрия тази дебитна карта и да издам нова,която да не я регистрирам в AppStore.Искам обаче да го реша този проблем и всичко да е наред и да си ползвам приложенията в AppStore.Има ли начин да разбера какви пари дължа и след като доплатя всичко ще е наред ли?Опасявам се да не съм активирал някакъв вид абонамент и всеки път да ми иска пари за нещо,което отдавна вече не ползвам.Благодаря.
Re: Проблем с приложенията от AppStore..
Абсолютно излишно е било да си сменяш картата. Можеше просто да влезеш в App Store > цъкаш на иконката горе в дясно (профил на човек) > Personalised Recommendations > Subscriptions - намираш въпросното приложение и спираш абонамента.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Благодаря,но не съм сигурен дали е абонамент или е друг проблема.
Има 2 варианта:
1. Плащаш приложението еднократно и ползваш след това безплатно.
2. Теглиш безплатно приложението и след това плащаш абонамент, докато не се откажеш - примерно Netflix и т.н.
Ако си ползвал платено приложение в тестов период (примерно за 14 дни) и след това не си платил за пълната версия - ще ти "напомня", че трябва да купиш пълната версия.
1. Плащаш приложението еднократно и ползваш след това безплатно.
2. Теглиш безплатно приложението и след това плащаш абонамент, докато не се откажеш - примерно Netflix и т.н.
Ако си ползвал платено приложение в тестов период (примерно за 14 дни) и след това не си платил за пълната версия - ще ти "напомня", че трябва да купиш пълната версия.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2