Айфон 6с ъпдейт
Айфон 6с ъпдейт
Някой знае ли кога спират ъпдейтите на айфон 6с и заслужава ли си да го взема (втора ръка)???
Re: Айфон 6с ъпдейт
Заслужава си според мен, доколкото знам 6с и СЕ ще получават ъпдейти до 2020.jmilanoo написа:Някой знае ли кога спират ъпдейтите на айфон 6с и заслужава ли си да го взема (втора ръка)???
- Ivan_vylka
До iOS 13 ще получава ъпдейти. Тоест другата година есента ще го получи и вече 2020г. няма да получи тогавашната iOS 14.
iPhone 11
Тоест заслужава ли си да го взема за 1 година щом 2020 ще го спрат
да не си хвърля парите само

- Ivan_vylka
Към момента със iOS 11 телефона си върви страхотно. Ако го взимаш за 400-500 лв., да, заслужава си. За повече не. Но имай в предвид, че някои 6s имаха проблем с батерията. Когато тръгнеш да взимаш някой, провери състоянието на батерията в менюто Settings>Battery>Battery health. Ако е под 90% здраве не го взимай телефона.
iPhone 11
Днес гледах един за 400 - 89% батерия живот добре ли е?
- Ivan_vylka
Не е много добре. След някой друг месец ще падне още капацитета на батерията и ще трябва и батерия да сменяваш. Търси нкой на поне 92-93%, за да не го мислиш поне още една година за батерия. Иначе нова батерия ти е около 60 лв. в официалния сервиз на Apple за България.
iPhone 11
К'ви пет процента бе?! 400лв е цена и половина. Ако състоянието му като цяло е добро, за тая цена е чук. Оригинална батерия със смяна е 89лв в официален сервиз, а алтернативите са в пъти надолу.
P.S. 6S ще доживее ъпдейти до 2020-та от воле, ако следваме досегашната логика. А, спирането на ъпдейтите към нова ОС не го прави неработещ или умрял - ползвам четири айфона в различни ситуации и нужди, и всичките работят на страх. 3GS докато съм под някоя кола в сервиза(висок риск от строш
), 4S-а ми е вграден в колата за плейър и навигация. 5S и 7plus са ми личен и служебен съответно.
P.S. 6S ще доживее ъпдейти до 2020-та от воле, ако следваме досегашната логика. А, спирането на ъпдейтите към нова ОС не го прави неработещ или умрял - ползвам четири айфона в различни ситуации и нужди, и всичките работят на страх. 3GS докато съм под някоя кола в сервиза(висок риск от строш

"Мисля-значи съществувам"
Не знам . Аз в момента съм с 5с от 2015г и вече батерията му е.... много зле за това се допитвам за 6с как е що е и тн.. не ми се ще да го зареждам по 3 пъти на ден ,а не ги разбирам тези проценти живот 89 толкова ли е зле
Ако зареждаш 3 пъти на ден, просто иди и си смени батерията.
Относно изказванията в проценти за батерията е несериозно. Аз съм с iphone 7 на точно 13 месеца експлоатация и в това меню ми пише, че здравето на батерията е на 93%. Какво остава за по-старите модел?! Стига глупости, взимате си го, нормално след някоя година да почва да пада по-бързо батерията. Като дойде момента на неудовлетвореност, отивате и се сменя за 30-40 лв.
Относно изказванията в проценти за батерията е несериозно. Аз съм с iphone 7 на точно 13 месеца експлоатация и в това меню ми пише, че здравето на батерията е на 93%. Какво остава за по-старите модел?! Стига глупости, взимате си го, нормално след някоя година да почва да пада по-бързо батерията. Като дойде момента на неудовлетвореност, отивате и се сменя за 30-40 лв.
iPhone 6+
- Ivan_vylka
Имам приятелка със 6s със 80% здраве на батерията. Зарежда го по 2 пъти на ден. Ако на това му се вика добра батерия, зае*и. На жена ми iPhone 7 е със 96% здраве за една година ползване и там си е като нова батерията. Но 90% и надолу си отива към НЕизкарване на цял ден на батерията. А тия китайци за 30-40 лв., които в действителност без работата на сервиза им струват 15 лв. си ги слагай ти ако не ти е жал за телефона. Те 15 лв. ми струват батериите за 3 дистанционни у нас, представи си за телефон колко качествена ще е батерия за 15 лв. 

iPhone 11
Много е относително това за процентите на батерията. На моят телефон е на 83 % и си карам на едно зареждане по 2 дни, ако го цъкам много .... един ден, тъй че това са много относителни неща.
По темата :
Ако е на добри пари и разбира се си струва телефонът ( Да няма някви Забележки ), го взимай от раз - няма да сгрешиш!
По темата :
Ако е на добри пари и разбира се си струва телефонът ( Да няма някви Забележки ), го взимай от раз - няма да сгрешиш!
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.