Sisq0 написа:iFlashFreak, няма нищо лошо в това да си перфекционист. Аз лично се стремя всичко което правя да е изпипано (било служебни задължения, субтитри или нещо друго, с което се занимавам) и уважавам такива хора.
Колкото до това с вариантите - на мен това ми изглежда като "открийте десетте разлики"

Не знам дали е от изпития Абсолют, но аз не намирам никакви разлики между двата шота
п.п.
Някой има ли представа дали могат да се сложат отделни пакети с икони за icq, skype и прочие? Имам бегъл спомен, че на Фринг за 1.1.4 му бях сложил пакет, който подменяше иконите така, че когато си пусна icq бяха като на нормално icq, като пусна скайп - като на скайп и т.н.
Sisq0 разликите са горе в хедъра, по-малка и по-голяма иконка, защото като е голяма ми изглежда малко грубо. А иначе поне като гледам наличните икони във Fring.app има икони за online,offline,away,dnd и те са общи за всичко. Пробвах и не се различават при отделните месинждъри. Иначе наистина е по-удобно ако се ползва за Skype & ICQ да са различни. Може би в следващата версия ще го оправят това, че е дразнещо. А може и аз някъде да не съм видял нещо. Ако намериш тоя пакет за 1.1.4, може да помогне

А за перфекционизма... с всеки изминат ден ставам все по-тежък случай, наистина няма нищо лошо ама понякога се унасям и губя време за неща, които само аз забелязвам
EDIT: Последно и си лягам

Ако на някой му харесват тея промени, ще направя още един архив, стига да има желаещи, лично аз и приятелката ми го ползваме, тъй като ползваме телефоните само за skype.