Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Преди някой друг месец си Reset-нах телефона, но бях Back Up-нал и му върнах всичко. След това( може би седмица-две ) започна да ми излиза пред приложения, които не ползвам често, иконка( Ще приложа снимка по - надолу ). Като натисна приложението все едно го тегли или ъпдейтва, след това всичко е наред. Искам да попитам някой, който се е сблъсквал с този "ПРОБЛЕМ", как може да се предотврати всичко това, защото е дразнещо!
Ако правилно съм разбрал въпросното приложение го нямаш инсталирано, но когато обновяваш нещо в App Store това ти излиза в списъка?
Като влезеш в App Store цъкни горе на иконката (с профил на човек) -> Purchased > намери въпросното приложение Spikes и плъзни от дясно на ляво ... ще видиш червен бутон Hide.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver Apple AirPods v2 Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Не, както съм написал. Приложенията са в телефона ми, но просто на определено време ми иска Един Вид да ги "Изтегля" . Предполагам, че е нещо свързано с Акаунта ми в Епъл, но не зная къде е проблема?!
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.
Поразрових се и намерих решението !!!!! С новата Операционна Система е дошло и някво обновление. Това обновление е - Които приложения не използваш често, след известно време си остават в Акаунта ти, но не заемат памет на телефона, затова като го цъкнеш се тегли от Стора!
Решението е - Настройки -> iTunes and App Store -> Махаш Отметката на - Offload unused apps !
Приятна вечер !
Apple iPhone 4s 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6 16GB Ф.О.
Apple iPhone 6s 64GB Ф.О.