Iphone x
-
Iphone x
Проблeм ли е когато го изключа и сложа телефона да се зарежда тои даже не се включва.Зарежда се само когато е включен.
Re: Iphone x
Не става ясно как се опитваш да го зареждаш - жично (с кабела от комплекта) или безжично?
При iPhone 7 (предполагам и 8), когато изключиш телефона и го сложиш да се зарежда с кабела от комплекта - той сам се включва, ако батерията е паднала до 1% и се е самоизключил тогава трябва да минат поне 3 - 5 минути зареждане, докато пак сам се включи.
При iPhone 7 (предполагам и 8), когато изключиш телефона и го сложиш да се зарежда с кабела от комплекта - той сам се включва, ако батерията е паднала до 1% и се е самоизключил тогава трябва да минат поне 3 - 5 минути зареждане, докато пак сам се включи.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
-
Просто го изключвам и с зарядното от комлекта го пускам и изобщо няма индикация да зарежда да се включва а батерията не е изтощена
Добре, но защо не го оставиш да речем 30 минути и да го включиш, за да видиш дали е качило някой друг % или си е на същото ниво, при което е бил изключен?
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
Така както го описваш си мисля че първо го включваш на зарядно и после го изключваш.За това не виждаш дали се зарежда.Ако първо го изключиш и после включиш зарядното телефона ще се включи.
Iphone SE Ipad Mini