Здравейте,
Имам проблем със Silent (Mute) бутона на Iphone 6s. По думите на стария собствен, проблемът е започнал след като този бутон се е включвал (unmute) и изключвал (Mute) цял ден без той да го е натискал механично. След което е спрял да работи изобщо. Днес го занесох на ремонт и след като ми смениха лентовия кабел, отново не работи само Silent бутона.
Пробвах да инсталирам и последния IOS 11.2.5, но и така не се оправи.
Някой да е имал същия проблем и да знае как е възможно да се оправи?
Поздрави,
Проблем със Silent (Mute) бутон Iphone 6s
-
Re: Проблем със Silent (Mute) бутон Iphone 6s
Връщай го в сервиза ,дал си го за ремонт за бутона ...те сменили лентов кабел ,а дали е имало нужда от смяната му.От къде си и в кой сервиз си го носил?
-
Момчетата в сервиза са ми приятели и не са ми взели пари за смяната на лентовия кабел, който свързва всички бутони без Home. Аз живея в София, а сервиза на момчетата е в Студентски град. Казаха ми, че най-вероятно е някакъв софтуерен проблем.
Konstantin_ написа:Момчетата в сервиза са ми приятели и не са ми взели пари за смяната на лентовия кабел, който свързва всички бутони без Home. Аз живея в София, а сервиза на момчетата е в Студентски град. Казаха ми, че най-вероятно е някакъв софтуерен проблем.
Съмнявам се проблемът да е софтуерен, така или иначе по-горе казваш, че си преминал на по-висока IOS. проблемът все още стои, нали? Направи hard reset и не връщай backup. За мен проблемът е хардуерен и ресета не помогне, пиши в темата, ще ти дам координати на сервиз в София, който гарантирано ще ти отстрани проблема с бутона.
-
Здрасти,
Не стана и след хард ресет ...
Може ли да ми дадеш координати на този сервиз?
Поздрави,
Не стана и след хард ресет ...
Може ли да ми дадеш координати на този сервиз?
Поздрави,
Не е реклама ,в помощ на колегата е
Заповядай и успех.Аз съм доволен от услугите им.Като отидеш разкажи им какво са сменили твойте хоре да не би нещо и там да е усрано. После пиши тук какво е станало.
https://alekserviz.com/
Заповядай и успех.Аз съм доволен от услугите им.Като отидеш разкажи им какво са сменили твойте хоре да не би нещо и там да е усрано. После пиши тук какво е станало.
https://alekserviz.com/
-
Благодаря много! Уикенда ще се пробвам да отида 

И ще целунеш вратата. Само в работни дни.
"Мисля-значи съществувам"
Alxx написа:И ще целунеш вратата. Само в работни дни.