Iphone 7 не иска да се включи

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
kuhak

Iphone 7 не иска да се включи

Мнение от kuhak »

Здравейте колеги
Имам един въпрос относно моя айфон 7 не иска да се включи бях на няколко сервиза единия каза дисплей и съответно купих дисплей с който не ставаше нищо по различно от другия след което при втроя сервиз ми казаха че много трудно се свързал с компютър и когато го направил пишело че е в рековъри мод дисплея още не светва и телефона загрява страшно много под камерата.
При свързването с компютър телефона първоначално не искаше да се свърже защото батерията беше 1.01волта пробвахме с друга батерия която беше явно заредена и телефона се свърза с компьютъра вчера цяла вечер стоя на зарядното и днес пак няма никакъв резултат нито светва дисплея нито прави връзка с компютъра...да го оставя още на зарядно или ?
Някой може ли да ми каже на какво се дължи това и дали въобще е поправимо?
Аватар
centur

Re: Iphone 7 не иска да се включи

Мнение от centur »

Занеси го на ремонт в: http://creativecenter.bg/сервиз-и-поддръжка/
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Мачът е свирен за този телефон. В криейтив ще ти предложат замяна с доплащане, което е икономически нерентабилно. Пий една студена вода и си купи друг.
"Мисля-значи съществувам"
kuhak

Мнение от kuhak »

А ако му се смени платката?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Ми, намери си. Да видим за колко пари и колко точно работеща? :)
"Мисля-значи съществувам"
kuhak

Мнение от kuhak »

Предлагат ми една уж гаранционна ,нокак нали се сещаш ,че в еконта като е сложа и ако не тръгне няма да е взема.
Питането ми е че проблема е главно в нея и няма логика ако се смени да не тръгне?
Публикувай отговор