айфонът се включва и изключва сам

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
misha_mark

айфонът се включва и изключва сам

Мнение от misha_mark »

здравейте от скоро съм в този сайт та моя проблем E следния наскоро теленор ми смениха айфонът с друг понеже старият даде някакъв дефект след което започнаха проблемите с новият (айфон се) започна да се изключва и включва сам. Понякога след катo се включва още на логото на ябълката премигва и стои минута с логото. След което телефонът започва да пари когато се включи и го изчакам да истине влизам в някое приложение и ми забива след което наново а от вчера започна да се изключва без лого се едно е умрял и така докато не задържа хоум бутона и power /моля ако някой Има същия проблем да сподели
krasifer

Re: айфонът се включва и изключва сам

Мнение от krasifer »

Ако още е в гаранция-направо в сервиза,без да го бавиш.
misha_mark

Мнение от misha_mark »

Отидох там с надеждата че ще се разберем задържаха телефона 2-3 дни и ми се обадиха според тях телефона е бил мокрен/ а аз не помня телефона да да бил мокрен пазех го много /след което гаранцията отпадна после  служителите на теленор ми предложиха други китайски боклуци всякъкви оферити
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Опис при приемане пазиш ли и нали не си го взел?
"Мисля-значи съществувам"
misha_mark

Мнение от misha_mark »

Да плюс черно бели снимки на платките от вътре
Публикувай отговор