Човек ,миналата година м август ,сега жена ми се кефи на нов апарат.Смениха го в "Креатив"Alxx написа:Това отдавна не е вярно, Венко.v1111 написа:Политика на Apple , ако не знаеш те не ремонтират.
Покупка на Iphone 7
Re: Покупка на Iphone 7
Имало е причина, иначе ако беше за бутон, дисплей, батерия и т.н., щяха да ти го ремонтират. Не прави заключения за условията на база личен опит с единствена бройка 

"Мисля-значи съществувам"
Ще се опитам да не попадам в такива случки,благодаря ти.Alxx написа:Проблемът е доказването на собственост. При забравен клауд, трябва да се обърнете към Епъл с оригиналните документи за покупка, а такива получавате само от официален дистрибутор и то ако стоката е за местния пазар, а не пренасочена(като продуктите на ментел, техномаркет и т.н.). Теленор(колкото и да не ми се иска), iStyle, Криейтив, всичко останало е препродадена стока и техните фактури не вървят пред Епъл. Рядък проблем е, но го вземете предвид.
П.С. Носител на правата за България е фирма Апком и ако стоката минава през тях, тогава не би трябвало да има проблем.
Какво мислите за това: https://m.olx.bg/ad/chisto-nov-iphone-7 ... 6UPpR.html
По-добре си го купи от iSTYLE, но да си спокоен, че всичко е наред (не е краден, има 2 годишна гаранция), отколкото да спестиш 200 лв. и да се набуташ с такъв. Този "английския" може да се окаже, че е blacklist-нат, ако го е обявил за изгубен/откраднат (в България няма проблем да го ползваш, но ако излезеш в чужбина и не ти намира мрежа да не се чудиш защо).
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Тези телефончета все повече ми харесват но и учудват как мога да бъда пробутан с какви ли не цаки ...centur написа:По-добре си го купи от iSTYLE, но да си спокоен, че всичко е наред (не е краден, има 2 годишна гаранция), отколкото да спестиш 200 лв. и да се набуташ с такъв. Този "английския" може да се окаже, че е blacklist-нат, ако го е обявил за изгубен/откраднат (в България няма проблем да го ползваш, но ако излезеш в чужбина и не ти намира мрежа да не се чудиш защо).

Е ако си пази касовия бон ,няма проблем дали е купен от Мтел,Техномаркет ,Технополис ,Зора и т.н:)Alxx написа:Проблемът е доказването на собственост. При забравен клауд, трябва да се обърнете към Епъл с оригиналните документи за покупка, а такива получавате само от официален дистрибутор и то ако стоката е за местния пазар, а не пренасочена(като продуктите на ментел, техномаркет и т.н.). Теленор(колкото и да не ми се иска), iStyle, Криейтив, всичко останало е препродадена стока и техните фактури не вървят пред Епъл. Рядък проблем е, но го вземете предвид.
П.С. Носител на правата за България е фирма Апком и ако стоката минава през тях, тогава не би трябвало да има проблем.
Ами, пробвай - аз съм пробвал
Всичко от неофициален риселър е препродажба , неотчетена в Епъл.

Gibi написа:Какво мислите за това: https://m.olx.bg/ad/chisto-nov-iphone-7 ... 6UPpR.html
Купувай , гледай да не е реплика само.Всеки оригинален продукт на "ябълката" има 1 г международна гаранция ,в оторизиран сервиз не ти е нужна гаранционна книжка дори ако се наложи ремонт.
Alxx написа:Имало е причина, иначе ако беше за бутон, дисплей, батерия и т.н., щяха да ти го ремонтират. Не прави заключения за условията на база личен опит с единствена бройка
За дисплеите съм съгласен ,в един форум за България четох ,че собственик на iPhone X се е появила прословутата зелена черта на дисплея и в "Креатив" са сменили дисплея само.Човека си е сверил серийния номер на апарата и уви ...само смяна на дисплий.
Как става без гаранционната книжка,по имеи?v1111 написа:Gibi написа:Какво мислите за това: https://m.olx.bg/ad/chisto-nov-iphone-7 ... 6UPpR.html
Купувай , гледай да не е реплика само.Всеки оригинален продукт на "ябълката" има 1 г международна гаранция ,в оторизиран сервиз не ти е нужна гаранционна книжка дори ако се наложи ремонт.
А това води до ?Alxx написа:Ами, пробвай - аз съм пробвалВсичко от неофициален риселър е препродажба , неотчетена в Епъл.
В оторизираните сервизи си имат програмка и когата закачат телефона ти на компа се вижда :Gibi написа:Как става без гаранционната книжка,по имеи?v1111 написа:Gibi написа:Какво мислите за това: https://m.olx.bg/ad/chisto-nov-iphone-7 ... 6UPpR.html
Имей адрес и сериен номер
Кога е произведен /дата ,седмица ,месеци година/
Дата на продажба
Щом не е минала една календарна година от дата продажба не им трябва гаранционна карта.Казвам го от опит с "Креатив сервиз" Единствено искат да не е включен "Find My Phonе" функцията когато им оставяш устройството .
Последно промяна от v1111 на 23 Яну 2018, 16:42, променено общо 1 път.
Доста опростено но все пак е неприятно да стигнеш до сервиз...
Нали за това имаш 1 г международна гаранция.Представи си ,че iPhone си го купил в Германия ,прибрал си се в Англия където учиш и имаш нужда от сервиз гаранционната карта от България ли ще носиш ?Gibi написа:Доста опростено но все пак е неприятно да стигнеш до сервиз...
За това е международната гаранция.
Друга ми беше мисълта колега но както и да е благодаря ти,това го знам за международната гаранцияv1111 написа:Нали за това имаш 1 г международна гаранция.Представи си ,че iPhone си го купил в Германия ,прибрал си се в Англия където учиш и имаш нужда от сервиз гаранционната карта от България ли ще носиш ?Gibi написа:Доста опростено но все пак е неприятно да стигнеш до сервиз...
За това е международната гаранция.
Е, предния ми пост не прочете ли?Gibi написа:А това води до ?Alxx написа:Ами, пробвай - аз съм пробвалВсичко от неофициален риселър е препродажба , неотчетена в Епъл.
ЯсноAlxx написа:Е, предния ми пост не прочете ли?Gibi написа:А това води до ?Alxx написа:Ами, пробвай - аз съм пробвалВсичко от неофициален риселър е препродажба , неотчетена в Епъл.
Пълни глупости,със една дума искам iPhone ама ако може да е без пари !
Като са глупости,не чети а дирекно отивай в друга тема...gogi71 написа:Пълни глупости,със една дума искам iPhone ама ако може да е без пари !
Детко,толкова много съм се занимавал със тъпия ви FMI ....няма как да не чета глупости 

Днешните младежи "знаят мноого" , те питат и ако отговора не им хареса почват да философстват ,остави го да се наиграе та дано после се вслуша в дадения съвет ,а ти се нервиш......релакс.gogi71 написа:Детко,толкова много съм се занимавал със тъпия ви FMI ....няма как да не чета глупости
Добре хора вижте,не съм поискал някой да ми го подари или да ми го даде на тройно по ниска цена,допитвам са това ще ми е първи продукт с ябълка и АКО ми допадне оферта исках да знам с какво да внимавам за да не се набутам.
Понеже явно не вдяваш, ще го подчертая изрично:
Няма "оферти" за продукти от Епъл. Има официални продавачи и най-малко боли глава ако си го купиш от тях. Начели сме се на теми "купих го от..." и после "как ме пр**б*ха...". Ако искаш да се наредиш и ти там, продължавай да си търсиш "оферта".
P.S. Много ми е любопитно, как всички коментари за iPhone 7 в "пазарувай" са писани от потребители, на които под поста пише "поръчката изпълнена от..." все някоя от фирмите, тагнати от пазарувай като "коректна фирма" и никой, купил от оператор, iStyle, Creative(тия сигурно са от некоректните) и т.н.??? Нали ти мина през ума как се става "коректна фирма" в България? Тия све тарикати си шарят.
Няма "оферти" за продукти от Епъл. Има официални продавачи и най-малко боли глава ако си го купиш от тях. Начели сме се на теми "купих го от..." и после "как ме пр**б*ха...". Ако искаш да се наредиш и ти там, продължавай да си търсиш "оферта".
P.S. Много ми е любопитно, как всички коментари за iPhone 7 в "пазарувай" са писани от потребители, на които под поста пише "поръчката изпълнена от..." все някоя от фирмите, тагнати от пазарувай като "коректна фирма" и никой, купил от оператор, iStyle, Creative(тия сигурно са от некоректните) и т.н.??? Нали ти мина през ума как се става "коректна фирма" в България? Тия све тарикати си шарят.