Проблем при входящо повикване
Проблем при входящо повикване
Здравейте, от скоро съм чисто нов iPhone 7 и при входящо повикване, като опции за отговор ми дава само зелена слушалка, без двата варианта - зелена и червена. Това не се случва при всяко повикване, но почти всеки път. Странното е, че примерно получавам входящо от един номер и има червена и зелена слушалка и малко след това при входящо повикване от същия номер ми дава само зелена слушалка, като е и без значение дали номерът е запаметен в указателя или не. Според вас има ли проблем и оправя (коригира) ли се това някъде? 

Re: Проблем при входящо повикване
Да си забелязал, че в единия случай си бил на заключен екран, а на другия на отключен? На заключен екран няма червена слушалка и никога не е имало. Заето се дава с двоен клик на пауър бутона.
Ако ти се случва винаги на отключен екран, то вероятно имаш някакъв бъг и ще се наложи да преинсталираш. Не е голяма философия.
Ако ти се случва винаги на отключен екран, то вероятно имаш някакъв бъг и ще се наложи да преинсталираш. Не е голяма философия.
"Мисля-значи съществувам"
Re: Проблем при входящо повикване
Само на заключен екран липсва червената слушалка при повикване, явно е нормално. Благодаря за отговора, не знаех, предният ми телефон беше самсунг галакси