Бубулечки на субтитрите през VLC Player
Бубулечки на субтитрите през VLC Player
Здравейте колеги, заглавието говори само по себе си. Видях в нета след, като си свалил филм със субтитри как се прехвърля през itunes на айфона. Всичко точно, прехвърлих го, прехвърлиха се и субтитрите, но когато пусна филма излизат бубулечки. Ясно ми е, че нещо го бърка кирилизирането и явно няма някакви кодеци. Някой оправял ли се е с проблема или да ми препоръчате друг плейър? Благодаря предварително 

Re: Бубулечки на субтитрите през VLC Player
Препоръчвам ти: nPlayer
Заслужава си парите. Каквото и да прехвърлиш тръгва (AC3, DTS), няма проблем с кирилицата дори без да го настройваш да задаваш енкодинг и т.н.
Заслужава си парите. Каквото и да прехвърлиш тръгва (AC3, DTS), няма проблем с кирилицата дори без да го настройваш да задаваш енкодинг и т.н.
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Иди в настройки на VLC Player и субтитрите да са на cirilic 1251.За мен лично VLC Player е най-добрия за iPhonepolkut написа:Здравейте колеги, заглавието говори само по себе си. Видях в нета след, като си свалил филм със субтитри как се прехвърля през itunes на айфона. Всичко точно, прехвърлих го, прехвърлиха се и субтитрите, но когато пусна филма излизат бубулечки. Ясно ми е, че нещо го бърка кирилизирането и явно няма някакви кодеци. Някой оправял ли се е с проблема или да ми препоръчате друг плейър? Благодаря предварително
Виж шота;

Веньо, ама човекът пита за проблем с VLC, а тоя му препоръчва плеър? 

"Мисля-значи съществувам"
А, ти alexbg67 или какъвто там ти беше ника в data-та или където ще да е било прочете ли какво е написал в първи пост вместо да се заяждаш с мен навсякъде, където ти кефне?Alxx написа:Веньо, ама човекът пита за проблем с VLC, а тоя му препоръчва плеър?
polkut написа:или да ми препоръчате друг плейър? Благодаря предварително
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
Писал съм неведнъж, ще ти го напиша пак, че явно си бавен:
Никът ми е Alxx и никъде не фигурирам по друг начин, не страдам от шизофрения. В дата форумите не съм се мяркал никога, там творците са основно от твоя калибър и аз нямам място там. Бъркаш ме с някой и явно отказваш да проумееш.
Никът ми е Alxx и никъде не фигурирам по друг начин, не страдам от шизофрения. В дата форумите не съм се мяркал никога, там творците са основно от твоя калибър и аз нямам място там. Бъркаш ме с някой и явно отказваш да проумееш.
"Мисля-значи съществувам"
А, ти много “бързия” защо не прочете първи пост? Щях ли да му препоръчвам друг плейър щом пита за VLC?
Ама понеже си много “бърз” и съм ти трън в очите се чудиш как да се заяждаш с мен.
Ама понеже си много “бърз” и съм ти трън в очите се чудиш как да се заяждаш с мен.
Apple AirPods v2
Apple AirPods v2
Ето как работи VLC playr mobile
На iPhone X iOS 11.2.2
Програмата работи с няколко вида видео файлове в случая е мр4 и с над 10 езика за субтитри
Снимки/шот/ тук;
https://imgur.com/a/5H7CH
На iPhone X iOS 11.2.2
Програмата работи с няколко вида видео файлове в случая е мр4 и с над 10 езика за субтитри
Откъс от филма "Трафик" 2017г"
Снимки/шот/ тук;
https://imgur.com/a/5H7CH