Изтриване на мейл от айфона
Изтриване на мейл от айфона
Може ли да се направи настройка на телефона, като се изтрива мейла, същия да се изтрива и в пощенската кутия. Мейла е в abv ако това има значение.
Благодаря Ви предварително.
Благодаря Ви предварително.
Re: Изтриване на мейл от айфона
Благодаря Ви. Берито по това отношение е по добро!
Аз трея ръчно ,настройл съм АБВ чрез POP3 и триейки прочетен мейл от телефона остава в пощата въпреки настройката която си показал .За Gmail няма проблем ,но човека пита конкретно за АБВ
Казах че една от пощите ми е в абв.Току що направих една проба за да видя дали нещо не е променено и за това да казвате че не се трият но проблем нямаше.Пратих си писмо за проба и го изтрих от телефончето, след около 15 минути си влезнах през компютъра в пощата и писмото го нямаше.На мака е същата работа, изтрия ли го се изтрива и от сървъра.Не знам обаче при вас двамата защо има проблем и какъв е той.
За мен не е проблем от 9 ios го влача тоя проблем с АБВ пощата ,ама карай
Не можах да се справя. На мен настройките са ми по различни и нямам тази опцив или не я откривам за Deleting server
Отивате в настройки/акаунти и пароли, виждате конфигурираните пощи и кликвате върху абв след което избирате допълнитени и там трябва да го видите, но това е при ios 11.Вие не сте казали с какъв телефон сте и каква е опрационната система към момента.
Да, намерих ги тези опции.Апарата е 7-ца, а операционната система е 11.2.1