Изтриване на мейл от айфона

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
dts000

Изтриване на мейл от айфона

Мнение от dts000 »

Може ли да се направи настройка на телефона, като се изтрива мейла, същия да се изтрива и в пощенската кутия. Мейла е в abv ако това има значение.
Благодаря Ви предварително.
v1111

Re: Изтриване на мейл от айфона

Мнение от v1111 »

Не ,не може
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

http://www.apple.com

dts000

Мнение от dts000 »

Благодаря Ви. Берито по това отношение е по добро!
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Може, въпрос на настройка е.Една от пощите които ползвам е в абв.Просто кликнете в настройките на конкретната, след това на допълнителни и ще видите опция за настройка дали да трие от сървъра и на колко време.
Изображение
v1111

Мнение от v1111 »

Krastanov написа:Може, въпрос на настройка е.Една от пощите които ползвам е в абв.Просто кликнете в настройките на конкретната, след това на допълнителни и ще видите опция за настройка дали да трие от сървъра и на колко време.
Изображение
Аз трея ръчно ,настройл съм АБВ чрез POP3 и триейки прочетен мейл от телефона остава в пощата въпреки настройката която си показал .За Gmail няма проблем ,но човека пита конкретно за АБВ
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

Krastanov

Мнение от Krastanov »

Казах че една от пощите ми е в абв.Току що направих една проба за да видя дали нещо не е променено и за това да казвате че не се трият но проблем нямаше.Пратих си писмо за проба и го изтрих от телефончето, след около 15 минути си влезнах през компютъра в пощата и писмото го нямаше.На мака е същата работа, изтрия ли го се изтрива и от сървъра.Не знам обаче при вас двамата защо има проблем и какъв е той.
v1111

Мнение от v1111 »

За мен не е проблем от 9 ios го влача тоя проблем с АБВ пощата ,ама карай
iPhone 10Х & 6S Ф.О.

dts000

Мнение от dts000 »

Не можах да се справя. На мен настройките са ми по различни и нямам тази опцив или не я откривам за Deleting server
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Отивате в настройки/акаунти и пароли, виждате конфигурираните пощи и кликвате върху абв след което избирате допълнитени и там трябва да го видите, но това е при ios 11.Вие не сте казали с какъв телефон сте и каква е опрационната система към момента.
dts000

Мнение от dts000 »

Да, намерих ги тези опции.Апарата е 7-ца, а операционната система е 11.2.1
Публикувай отговор