Здравейте, при ъпдейт на гореспоменатия телефон от 11.1.1 към 11.1.2 телефона изгасна. Когато го свържа към iTunes го засича показва че е в рекавъри и че трябва рестор, но нищо не става и излиза грешка 4013.
Някой дали има идея дали може да се оправи?
Благодаря предварително и хубав ден на всички
Грешка 4013 IPhone 6
Грешка 4013 IPhone 6
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО
Macbook Pro 13 Retina Late 2013
Re: Грешка 4013 IPhone 6
Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
за съжеление нищо от това не помага.
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО
Прочети и успех
http://drfone.biz/bg/iphone-problems/ip ... -4013.html
http://drfone.biz/bg/iphone-problems/ip ... -4013.html
Ебати скамаdr.fone - оригиналния инструмент телефон - работи, за да ви помогне от 2003 г. насам

"Мисля-значи съществувам"
dr.fone и до днес ми е на лаптопаAlxx написа:Ебати скамаdr.fone - оригиналния инструмент телефон - работи, за да ви помогне от 2003 г. насам
Здравейте, и при мен се появи тази грешка след като го ресетнах и след това се опитах да го ресторна от iTunes.
dr. Fone и още една две програми успяха да ми засекат телефона, докато iTunes не успява, но трябва да платя пълната версия, за да ми свърши работа, а не ми се дават 60$.
Ще го нося на сервиз, ясна е работата.
П.С.: Колега, ако си оправил проблема, може ли да ми кажеш какъв е бил и колко е струвал?
dr. Fone и още една две програми успяха да ми засекат телефона, докато iTunes не успява, но трябва да платя пълната версия, за да ми свърши работа, а не ми се дават 60$.
Ще го нося на сервиз, ясна е работата.
П.С.: Колега, ако си оправил проблема, може ли да ми кажеш какъв е бил и колко е струвал?
Честита Нова Година на всички!
За съжаление не можах да намеря решение. Отиде и до сервиз, но и от там ми казаха че не могат да го оправятл
fruitcake ако намериш някакво решение ще се радвам да споделиш
За съжаление не можах да намеря решение. Отиде и до сервиз, но и от там ми казаха че не могат да го оправятл
fruitcake ако намериш някакво решение ще се радвам да споделиш
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО