Apple Watch

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Dimitarstokam

Apple Watch

Мнение от Dimitarstokam »

Здравейте! Преди имах iPhone 6s но от преди два месеца съм горд собственик на iPhone se. Въпросът ми е малко странен но е за по знаещите и можещите. По принцип знам че не може но някой успял ли е да свърже iphone 4s с Apple Watch ? Благодаря предварително !
Аватар
gorgior

Re: Apple Watch

Мнение от gorgior »

Здравей. Аз преди имах касетофон "Унитра", но наскоро си купих Опел Зафира. Да свържеш часовника с 4s e възможно, но е безсмислено! Приятна вечер и Купа коз! :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Dimitarstokam

Здравей ! Би ли ми обяснил защо ще е безсмислено малко по-подробно ? Някои от функциите ще са орязани или...? Просто има причина да питам точно за такава комбинация.Щом казваш че е възможно да ги свържа ще ме светнеш ли как да го направя защото по принцип навсякаде казват че е невъзможно заради стария блутут на 4с.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Няма да работи коректно часовника, дори да го свържеш. ОС не го позволява.
iPhone 4S има Blietooth 4.0 и WiFi 802.11.b.g.n - напълно достатъчни за да направиш връзката.

П.П. Ако толкова ти се пробва опитай с nRF Toolbox или Mediatek SmartDevice. Аз не съм го правил, но съм виждал свързване, чрез приложение от трета страна. Просто нямам време да ровя.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Dimitarstokam

Благодаря за информацията !
Публикувай отговор