Въпрос относно update на IOS
Въпрос относно update на IOS
Добър вечер!
Притежавам Iphone 6s 16гб с ios 9.2 и реших да мина на новата версия ios 11, но четох на разни места, че е добре да премина първо през 10.3.3 заради паметта или нещо от сорта бях срещнал,няма да назовавам сайтове за да не излезе като реклама. Понеже ще нарасне паметта значително ако не мина първо през 10.3.3. Това вярно ли е ако може да ми споделите мнение тези, които имат опит и са по запознати. Понеже ако е така да си дръпна от някъде 10.3.3 преди да инсталирам 11-ката.

Re: Въпрос относно update на IOS
Не е вярно, а и няма как вече да инсталираш 10.3.3.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
LuXy такива глупости не бях чувал. Паметта щяла да нарасне?!? Къде я чете тази глупост?
Просто с 11-та версия има нов формат на снимките и видеото заснети с камерата, които са с по-малки размери (при теоретично същото качество на картината) - именно това ще ти спести място в бъдеще, но не и вътрешната памет да се разшири, ако си минел през 10.3.3 за 11..
gorgior само 6S към момента може да се върне само на 10.3.3, ако 11-ката не му харесва:

Просто с 11-та версия има нов формат на снимките и видеото заснети с камерата, които са с по-малки размери (при теоретично същото качество на картината) - именно това ще ти спести място в бъдеще, но не и вътрешната памет да се разшири, ако си минел през 10.3.3 за 11..
gorgior само 6S към момента може да се върне само на 10.3.3, ако 11-ката не му харесва:

Apple iPhone 12 Pro Max (128GB) Silver
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Apple AirPods v2
Apple Apple Watch Nike S6 GPS 44мм
Всъщност @centur е прав. 10.3.3. се подписва само за 6S, a аз не бях обърнал внимание, че дамата е с ЕС-ка. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Не съм обяснил добре в поста си какво имах в предвид моя грешка,извинете ме. Наясно съм, че няма как самата памет да се увеличи при такова нещо
Просто бях много изморен и седнах за кратко да попитам и в бързината не съм обяснил добре. Въпросът ми беше дали ще се увеличи значително системата ако преди това не съм минал през 10.3.3. Това четох на две места и затова реших да попитам.