Здравейте!
Моля за помощ или информация към кого мога да се обърна, тъй като съм притеснена. Закупих чисто нов iPhone SE от България от оторизиран reseller Технополис. Телефона беше без защитното фолио на кутия, но ме увериха, че е чисто нов и му няма абсолютно нищо. Разгледах устройството детайлно и не видях нищо притеснително. Със защитната първоначална слюда, видимо фабрично поставена. Вкъщи, когато го подарих на майка ми, установихме, че иглата му за отваряне на картата не е оригиналната на Apple, а някаква като Tannan или нещо подобнно, много е ситен надписа. IMEI: 353846085178894. От Криейтив ми дадоха информация единствено, че не е активиран до момента. Моля ви за съвет, според вас дали телефона е изряден, дали не е връщан или refurbished? Имат ли право да продават телефон в такъв вид? Имам ли изобщо някакви опции в случая? Всички айфони, които съм си купувала, са били нови в кутии, запечатани и много ме е яд как допуснах да ме подведат.
iPhone SE, моля за съвет.
iPhone SE, моля за съвет.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
Re: iPhone SE, моля за съвет.
Аз работя в един от операторите в България и винаги съветвам клиентите ни да взимат само не отворени с ненарушена опаковка апарати.
И все пак си мисля, че Технополис като един голям търговец не би си позволил да направи магерия.
Може да е бил единствена бройка и да са го отворили за някой клиент.
Предлагам ти да не се паникьосваш, щом не е активиран значи е чисто нов и оригинален.
И все пак си мисля, че Технополис като един голям търговец не би си позволил да направи магерия.
Може да е бил единствена бройка и да са го отворили за някой клиент.
Предлагам ти да не се паникьосваш, щом не е активиран значи е чисто нов и оригинален.