Iphone 6s няма посветка.
Iphone 6s няма посветка.
Здравейте, телефона е 6s и падна на земята. Дисплея се счупи и пробвахме да сменим дисплея с друг. Екрана е черен но ако насочите фенерче към дисплея се вижда че работи но липсва подсветка. Пробвахме и с дисплей от друг работещ телефон и пак същото. Няма светлина но дисплея работи, тъча също. Някакви идеи........
Re: Iphone 6s няма посветка.
Сами ли си го правите? вижте някой лентов кабел дали не сте забравили или да не е закачен хубаво...koceto555 написа:Здравейте, телефона е 6s и падна на земята. Дисплея се счупи и пробвахме да сменим дисплея с друг. Екрана е черен но ако насочите фенерче към дисплея се вижда че работи но липсва подсветка. Пробвахме и с дисплей от друг работещ телефон и пак същото. Няма светлина но дисплея работи, тъча също. Някакви идеи........
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Да сам. Пробвани са два диспля, няма как на едните телефони да работят а на този не. Явно проблема е в телефона. Гледах в Тубата че някакви филтри разпояват и сменят. Незнам къде да го дам за ремонт обаче...
Да предложите сериозен сервиз за ремонт на телефони.
От известно време следните ми излизат във FB, но аз (или познат) не сме ползвали услугите им.
Поне на хартия ми изглеждат рентабилни
Поне на хартия ми изглеждат рентабилни

Apple iPhone 6S Plus
Незнам колко са силни в ремонт по хардуера. Повечето сменят дисплеи и батерии и до там. Необходим ми е сервиз с опит и техника за ремонт по платката.
Отиди в http://cellphone-bg.com/contacts и потърси Стелиян. 10 години стаж с марката 

"Мисля-значи съществувам"