Fring за 2.х излезе!
- Grievous
- Обратна връзка:
Re: Fring за 2.х излезе!
И аз вече съм щастлив притежател на fring при това инсталирана директно от AppStore на телефона. 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не. Освен ако нямаш кредитjororaev написа:И аз я сложих. Разпозна ми всичко в Скайпа, но най-интересното е ,че ми изкара и всичките контакти от тел.указател! Като натисна върху някой от тел.номера ми предлага skype out call и cellular call.Ако избера skype out call дали ще разговарям безплатно?

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Те сега вече повярвах. След като го видях ... пробвах ... разучих.
Според моите проби, се държи добре, съобщенията престигат на време, разговорите са добри .... засега съм доволен
Според моите проби, се държи добре, съобщенията престигат на време, разговорите са добри .... засега съм доволен

iPhone 2G FW 2.2
Otterbox Defender Case
Otterbox Defender Case
За съжаление не виждам никакво подобрение от предишната версия - пак се чака 5 часа докато се заредят контактите .. не намирам и опция да не ми показва контактите от телефона,което е доста неприятно .. накратко казано не възлагайте големи надежди - просто стария Фринг от 1.1.4 портнат за 2.1 с малко промени по интерфейса.Ако не ви е вършил работа предишния и с този няма да сте доволни 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
При мен стария беше такова дърво, че съм го слагал точно 2 пъти. Тоя стария портнат ли е, нов ли е, какъв е не знам, ама работи супер. Изкара контактите за 2сек, а не както преди за 2ч. Около 30мин. разговор даже направих без проблеми.nistel написа:За съжаление не виждам никакво подобрение от предишната версия - пак се чака 5 часа докато се заредят контактите .. не намирам и опция да не ми показва контактите от телефона,което е доста неприятно .. накратко казано не възлагайте големи надежди - просто стария Фринг от 1.1.4 портнат за 2.1 с малко промени по интерфейса.Ако не ви е вършил работа предишния и с този няма да сте доволни
Много е важно и с кой говоришAdamov написа:При мен стария беше такова дърво, че съм го слагал точно 2 пъти. Тоя стария портнат ли е, нов ли е, какъв е не знам, ама работи супер. Изкара контактите за 2сек, а не както преди за 2ч. Около 30мин. разговор даже направих без проблеми.nistel написа:За съжаление не виждам никакво подобрение от предишната версия - пак се чака 5 часа докато се заредят контактите .. не намирам и опция да не ми показва контактите от телефона,което е доста неприятно .. накратко казано не възлагайте големи надежди - просто стария Фринг от 1.1.4 портнат за 2.1 с малко промени по интерфейса.Ако не ви е вършил работа предишния и с този няма да сте доволни

-
моля за помощ като си напища имейла ми дава невалиден имейл
-
на македонски е по готиноammcfc написа: Много е важно и с кой говориш
Много е важно кого БАРАШ

iphone 3G/8Gb firmware 2.2 by Alveliky
MacBook Black user
MacBook Black user
-
колеги как дасе канектна не ми приема имейла помогнете.....
-
при мен не иска да ми приеме юзъра
някакви идеи?

- noo_good
- Обратна връзка:
mario.vutov написа:колеги как дасе канектна не ми приема имейла помогнете.....
Само да поясня...НЕ можеш да се кънектнеш в Skype с e-mail ....Напиши си Skype User Name-a и готово ако не иска веднага остави го да зареди и ще стане!Първия път винаги е малко по трудно да се свърже....
И искам да добавя че работи мнооооого по добре от този за 1.*.* .....аз лично съм много доволен

by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Много хора пропускат или не знаят нещо много важно.
1. Правите си нещо като регистрация във фринг. Потребителско име и парола.
2. След като си напишете името и паролата се логвате във фринг.
3. Чак след това ви позволява да си изберете icq, skype, gtalk и т.н. Избирате скайп (или каквото желаете да ползвате).
4. Пишете си потребителското име и парола на скайп (или на това с което искате да се логнете) акаунта ви.
5. В играта сте...
1. Правите си нещо като регистрация във фринг. Потребителско име и парола.
2. След като си напишете името и паролата се логвате във фринг.
3. Чак след това ви позволява да си изберете icq, skype, gtalk и т.н. Избирате скайп (или каквото желаете да ползвате).
4. Пишете си потребителското име и парола на скайп (или на това с което искате да се логнете) акаунта ви.
5. В играта сте...

Чудно 
Със старата версия не можех да си пиша с никой.. Аз пращам, те го получават.. Отговарят ми и нищо... Сега вече не е така
Разговорите не ми харесват много, но.. бива

Със старата версия не можех да си пиша с никой.. Аз пращам, те го получават.. Отговарят ми и нищо... Сега вече не е така

Разговорите не ми харесват много, но.. бива

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Е ако имате толкова големи изисквания си купете скайп телефон.
Идеална си е програмката няма нищо общо с предишната за 1.1.4
Само да имаше начин да се махне нулата на иконката...

Само да имаше начин да се махне нулата на иконката...
iPhone 3G 16GB
Някои тествал ли е СИП-а ?
За СИП-а пуснах нова тема, дано повече хора да споделят различни мнения и оценки, за да намерим добро работещо и евтино решение
)

Аз решение съм си намерил, ще го споделя, но ме интересува сега дали някои е пробвал просто да говори през Фринг 2.х ?
И аз си свалих fring,но нещо не мога да се регистрирам,зарежда около минута и накрая изписва "request timed out".Някой да има идея къде е проблема? 

iPhone 4GB,FW 2.2
За тези, които не харесват иконките на Fring - Skype икони за Fring. Не забравяйте да направите бакъп на старите иконки 

I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
-
Би ли могъл да го качиш и на някое друго място - не мога да тегля от този сайт.
Благодаря.
Благодаря.
Ето линк към 4storing От тук би трябвало да можеш да го свалиш 

Полезни ръководства за iPhone тук
-
Благодаря ти.
А има ли накакъв начин (иконка) да показва по различен начин кои контакти са от Skype, кои от GoogleTalk (примерно)?
А има ли накакъв начин (иконка) да показва по различен начин кои контакти са от Skype, кои от GoogleTalk (примерно)?
Палиш програмата, отиваш на More>Add-ons>отмаркираш скайпа, съгласяваш се с въпроса му, излизаш от програмата>палиш я пак>отиваш на add-ons>маркираш Скайп иконката, и се логваш наново и начисто. На 3-4-то логване ще стане. Ако пак не става, влез през компа в скайп, и докато си онлайн, пробвай пак. Ако пак не стане, угаси скайпа на компа, и се логни от телефона. И ще стане.devilfromhell написа:при мен не иска да ми приеме юзъранякакви идеи?
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
При мен върви супер. Логва ме за 5 сек. Говоря с чужбина (Iphone с Iphone), съобщения получавам, пращам... абе за сега е супер