Здравейте!
Абсолютен iOS новобранец съм. Никога съм нямал iPhone. Да си призная и никога не съм се интересувал от тези телефони. Но от известно време насам започнах да искам нещо ново. Винаги съм ползвал Android телефони.
Но искам да опитам и iPhone.
Спрял съм се на 4S, 5 или 5C.
Не искам да хвърлям излишни суми за iPhone 6 или 7.
Просто искам да пробвам за какво става въпрос.
За 4S-няма такъв красив телефон!!!
Външно много ми харесва, но според по-запознатите тук дали си струва да го купя?
Не ми харесва и това,че има малък екран.
Искам да се възползвам от iOS приложенията, но не знам има ли някакви по-строги изисквания?
Например повечето приложения ще вървят ли на 4-ката или не е съвместим?
За айфон 5-някъде четох,че не си заслужавало, защото бил стар и нямало да може да се ъпдейтне до последната айфон система iOS 10?
Ако не съм с 10-ката това проблем ли ще е?
Защото съм чувал,че този телефон дори и на 9-ката е бавен?
Всъщност гледах видео на айфон 5, където единият беше с ios 10 , а другият с 8 и този с 8 беше по-бърз.
Та, ако съм с iPhone 5 с IOS 8-това към днешна дата добре ли ще е?
За 5C-разлика има ли с 5?
Знам,че на 5S може да сложи IOS 10, но ако не съм с IOS 10 и Iphone 5S, а с Iphone 5 с IOS 8 това проблем ли ще е за ежедневно ползване и качване на повечето приложения в app store?
Благодаря предварително!
Новобранец съм! Какво да избера: Iphone 4s, 5 или 5C
Re: Новобранец съм! Какво да избера: Iphone 4s, 5 или 5C
Колега, който и да вземеш всеки си е изпял песента, но ако си твърдо решил да хвърлиш 200лв вземи си iPhone 5! 5це-то си е абсолютен боклук! Казвам го защото десетки са минали през ръцете ми. Да, ще имаш проблем с приложенията изискващи по-нова ОС, но за да ги нямаш ти трябва по-ново устройство.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Спрял съм се на 5. Категорично. Наистина 4S много ми харесва като външен вид, но доколкото разгледах видеоматериали със сравнения , 5-цата е по-бърза и работи с ios 9/10 доста по-бързо.
4-ката забивала и ставала доста бавна.
ами четворката е телефон на 7 години, и като се замислим май ще си остаане най-добрия айфонDA_SOUTH написа:Спрял съм се на 5. Категорично. Наистина 4S много ми харесва като външен вид, но доколкото разгледах видеоматериали със сравнения , 5-цата е по-бърза и работи с ios 9/10 доста по-бързо.
iPad 9.7 32GB
iPhone SE 32GB
iPhone SE 32GB